2777
2789
عنوان

وکیل ها یه لحظه تشریف بیارید

307 بازدید | 10 پست

میشه یکم ازمعایب و مزایای شغلیتون بگید؟؟ 

واقعا من خسته شدم از بس فکر کردم که بشینم برا وکالت بخونم یا نه ...

مغزم دیگه هنگ کرده،😐

وقتی ارزش وجودی خودت رو بفهمی، همه چیز شروع می‌کنه به تغییر

اگر روحیه‌ی جنجگو دارید و حوصله‌ی دردسر و دعوا دارید شغل مناسبیه براتون

اگه اینطور آدمی نیستید فقط جنگ اعصابه و کلی مشکل روانی براتون ایجاد میکنه.

کلا توو این شغل فقط با مشکلات و بدبختیای مردم سر و کار دارید دیگه

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
اگر روحیه‌ی جنجگو دارید و حوصله‌ی دردسر و دعوا دارید شغل مناسبیه براتون اگه اینطور آدمی نیستید فقط ...

روحیه جنگجویی دارم ،خیلی هم پیگیر و مصر هستم ،اما چیزی که تو شغل فعلیم اذیتم می‌کنه استرس هست ،همیشه استرس دارم مخصوصا وقت بازرسی ها ،همیشه قبل بازرسی ها هزاربار کارهامو چک میکنم نکنه ایراد بگیرن،و توبیخی بدن و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحیه جنگجویی دارم ،خیلی هم پیگیر و مصر هستم ،اما چیزی که تو شغل فعلیم اذیتم می‌کنه استرس هست ،همیشه ...

خب استرس توی هرکاری هست به اندازه‌ی خودش

خصوصا توو کار وکالت

شما فکر کنید موکلی دارید که خدایی نکرده محکوم شدن یا نشدنش دست شماست

اون حکم ممکنه اعدام باشه یا زندان باشه یا شلاق و امثالهم

میتونید این رو تحمل کنید؟ چون مسلما قرار نیست همیشه پیروز بشید و به عنوان وکیل تسخیری هم مجبورید کار کنید.

من پیشنهاد می‌کنم بهتون اگه رفتید سمت وکالت برید سمت وکالت خانواده برای طلاق و مهریه

متاسفانه درآمد خوبی هم داره این سالها و استرسش هم خیلی کمتره چون مسئولیت کمتری دارید نسبت به موکلتون.

ولی بهرحال اون موارد تسخیری هم هست که چاره‌ای نیست دیگه باید انجامش بدید.

کار الانتون چیه؟

خب استرس توی هرکاری هست به اندازه‌ی خودش خصوصا توو کار وکالت شما فکر کنید موکلی دارید که خدایی نکر ...

ببخشید نمیتونم شغلم رو بگم ،قبلا شهر و یه سری موارد گفتم که میترسم شناسایی بشم ،ببخش .اما کارم یه جورایی اداری هست نیاز به  دقت بالا و خیلی حساس ، اگر یه خطای کوچیک بشه باید جواب گو باشم ،خیلی حساس هست.

به کار فنی و خیاطی علاقه دارم اما پولی توش نیست...دلم میخاد کلا از محیط اداری و آدم ها دور بشم اما شغلی نیست که بتونه نظرم رو جلب کنه 

ببخشید نمیتونم شغلم رو بگم ،قبلا شهر و یه سری موارد گفتم که میترسم شناسایی بشم ،ببخش .اما کارم یه جو ...

خب مگه دارید جاسوسی می‌کنید که شناسایی شدنتون بد باشه :)

الان چند سالتونه؟ شرایط درس خوندن رو دارید؟

قبلا دانشگاه رفتید؟

کدوم شهرید؟

خب مگه دارید جاسوسی می‌کنید که شناسایی شدنتون بد باشه :) الان چند سالتونه؟ شرایط درس خوندن رو دارید ...

سی و پنج سالمه ،فوق حقوق هستم ،یکی دو بار آزمون وکالت دادم ،میترسم بشینم وقت بذارم برا وکالت بعد مثل شغل الآنم ازش فراری باشم

سی و پنج سالمه ،فوق حقوق هستم ،یکی دو بار آزمون وکالت دادم ،میترسم بشینم وقت بذارم برا وکالت بعد مثل ...

خب حداقل توی وکالت مجبور نیستید به کارفرما جواب پس بدید زیاد

درآمد خوبی هم داره

اگه علاقه داری برو سمتش

من تازه قبول شدم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خب حداقل توی وکالت مجبور نیستید به کارفرما جواب پس بدید زیاد درآمد خوبی هم داره

ممنون که نظر دادید ،

درآمدش برا یه خانم خوبه ؟

ممنون که نظر دادید ، درآمدش برا یه خانم خوبه ؟

آره فرقی نمیکنه زیاد

اگر وکیل خانواده باشید و تخصصا رو پرونده‌های طلاق کار کنید اتفاقا مراجع خانوم زیاد خواهید داشت.

معمولا خانوم ها برای طلاق سراغ وکیل خانوم میرن