2777
2789
عنوان

دخترم داشت خو.دکشی میکرد جلوشو گرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 9549 بازدید | 184 پست

برو خار و مادر مدیر مدرسه رو  .... ،که اینقدر نفهمه و دوم مدرسه دخترتون رو عوض کنید تا از اون دوستای عوضیش‌ راحت شه و سوم اگر دیدید دخترتون‌ زیاد گریه کرد و خوب نشد به روانپزشک مراجعه کنید

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗

مدرسه ش رو عوض کن و باهاش صحبت کن. بگو نظر دیگران هیچوقت مهم نبوده و نیست، مهم ماییم که از تو مطمئنیم. 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی اون بچه پرروهایی که اذیتش می کنن خودشون سه سال دیگه دوست پسر دارن😐

باید با مدیرشون صحبت کنی و ازش بخوای به بچه ها تذکر بده

با خود دخترتم صحبت کن بگو حرف دیگران مهم نیست مهم اینه من باورت دارم

🌻💜🌻💜🌻

شماره مدیر داری وحتما حنما زنگ بزن وجای بچه عوض کن نا امنیت حفظ بشه وحتما بامدیر مدرسه تمد برخورد کن بگوشواهدی داری من وباباش درجریان بذارب نه این که مدرسه خبر دارکنی واینم ازمدیر پیگیر بشو شاید حرف چیز دیگه ای هست معلم که دیونه نیست حرف در بیاره  

یاد خودم افتادم منم تو دبیرستان بخاطر شایعه های چرت طوری رگمو زدم ک هنو جای بخیه ها هس .... آتیش بکش ...

میشه یک سوالی بپرسم؟

بعدش که خوب شدین  از خودکشی پشیمون بودین؟

اصلا دوست پسر داره 

با خودش برو پیش مدیر و بگو شما با دخترت هستی و تنها نیست با صدای بلند همه بشنون بچه ها مدیر معلما 

نذار اعتماد به نفسشنابود بشه 

بعد آروم شدن شرایط باید آروم آروم کمکش کنی

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

سلام عزیزم
انشالله که خیلی زود مشکلت رو خدای بزرگ حل میکنه.
خدا هیچکسیو تنها نمیزاره ، اینو مطمئنم  
شاید مشاوره گرفتن بتونه بهتون کمک کنه تا دخترت راهش رو بتونه پیدا کنه و قوی بشه

اگه یوقت خواستی اینجا بزن ، 1 ساعت اول رایگانه