2777
2789
عنوان

دخترم داشت خو.دکشی میکرد جلوشو گرفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 9549 بازدید | 184 پست

مدرسشو عوض کن یا برو مدرسه با مدیر تند صحبت کن

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو برین به مدیرش از مدرسه هم درش بیار چه مادر بیخیالی هستی اه

بمونه اون مدرسه خودشو میکشه این خط این نشون

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

روانشناس..

بعد برو مدرسه بگو که دخترم تحت تاثیر قرار گرفته

به منم تجا.ز شد اینجوری کردم چون کل فامیل فهمیده بودن بعضی هاشون باور نکردن متهم به.. کردن

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

اول بهش بگین هیچکاری نکرده و هر کاری بکنه شما پشتش هستین و دوستش دارین و به خاطره شمام که شده با جونش بازی نکنه بعد حتما ببرینش مشاوره و همین فردا حتما همین فردا برین پرونده ش و بگیرین یه مدرسه دیگه ثبت نامش کنین

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

از مدرسه نامه بگیر ببر مشاوره.هسته مشاوره اموزش و پرورش رایگان هست و همه دکتری دارند.من مدیر مدرسه هستم تجربه من میگه بچه ها بیخودی چیزی نمیگن بیشترمراقبت کن.و اینکه دختر۱۲ساله گوشی چرا باید دستش باشه

وااایی

از یه مشاور کاربلددددد و باتجربه حتماااا کمک بگیر تا حال دخترت بدتر نشده

مدرسشو عوض کن

به مدیرش بگو یباااار دیگه حرفی به دخترم بزنی ازت شکایت میکنم پدرتو در میارم بگو یه مو از سرم دخترم کم شه به فنای الهی میرسونمت بزار قشنگ بترسهههه

با دخترت حرف بزن بهش بگو که تو‌در همه حال دوسش داری و پشتشی 

به پدرش هم بگو باهاش حرف بزنه