2777
2789
اتفاقا از دروغ میگن سرطان زا چون بیماریهات درمان میشن بعد دکترا از نون خوردن میوفتن

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

این خانم داره به صورت علنی به کادر درمان و پزشک ها توهین می کنند از پست هاشون در تاپیک های قبل هم مشخصه لطفاً رسیدگی کنید.

چجوریییییی

بخدا نمیدونم

ولی من هرروز لباسمو عوض میکنم هررووووززز

ن عطر میزنم ن زاج و مام و....

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم

میخای بوی بچه بدی اگ زیاد عرق میکنی با اینکه دوش میگیری بوتاکس بزن بعد بکینگ پودر بزن یا وانیل بوی کیک و شیرینی میگیری بوی بچه میده😐😂

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_شب     این خانم داره به صورت علنی به کادر درم ...

مهد کودک گلها

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مام بعد از حمام 

بادی اسپلش 

لوسیون بدن 

عطر و ادکلن 

لباسمو مرتب عوض میکنم و میشورمشون 

از ی شامپو بدن معطر استفاده میکنم 

مرتب دوش میگیرم

ولی درکل عرق بو نداره بخاطر وجود یسری باکتری هاست ک زیر بغل وجود دارن اگر میبینی مشکلت خیلی حاده ب ی پرشک مراجعه کن راه درمان بهت میده 

اگرهم ن ک با ی سری مراقبتهای ساده حله

سفیدی؟؟

آره قرمز سفیدم یعنی گونهام پایین چانه روی بینی قرمزه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

@نی_نی_یار_پنج     @نی_نی_یار_شب     این خانم داره به صورت علنی به کادر درم ...

عجب بابا عجب پزشکا هم رفتن جزء مسئولین که حرف زدن در موردشون ممنوع شده؟؟؟😂

کاری به درست یا غلط بودن نظر اون کاربر ندارم واکنش شما برام عجیب بود

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد