2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درست چیه؟

77 بازدید | 10 پست

امسال سعی کردم تومدرسه یکم خودمو پیش بچه هامون خودمونی یعنی منحرفو اینا اینا نشون بدم ک یکم صمیمی شیم... چون تنهایی بخاطر کنارکشیدن خودم از جمع بی ادبا واقعا آزارم میداد مسخره کردن و تیکه پروندنشون و.. 

منتها میگم درسم افت نکنه ی وقت، اخه همیشه معدلم20 بوده و نمراتم. ی دختره هم هست تازه وارده، خیلی خرخونه. یکی از بچه هامون ک باهم رقابت میکردیم با این رفیق شده البته اون اومد سمتش، ب نظرتون من حرکتی نزنم؟ رفیق نشم؟ یا سرم بازم توکار خودم باشه؟ دیگه ازمنحرفیم حالن داره بهم میخوره دوروزه خودمو مثلشون نشون دادم دیگه حد و مرز داره رد میشه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

اشتباهه کارت 

تاثیر میذارن روتا حواست باشه 

آدمو به دوستش می‌شناسن 

دوست خیلی تاثیر داره به فکر درست باش 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهه کارت  تاثیر میذارن روتا حواست باشه  آدمو به دوستش می‌شناسن   دوست خیل ...

سلاممم ملی🥺اگه بدونی چقد اذیت میشدم... الان با بدا دوست نیستما. اتفاقا خرخونم هستن ولی بددهن من فقط چیزی بگن خنده دار باشه میخندم حالا گاهی خودمم دوتا چیز بگم. اونم فقط زنگ تفریح

ولی حتما تمومش میکنم بالاخره ولی کم کم مرسی

سلاممم ملی🥺اگه بدونی چقد اذیت میشدم... الان با بدا دوست نیستما. اتفاقا خرخونم هستن ولی بددهن من فقط ...

سلام به روي ماهت 

آره عزیزم حیفی واقعا که تحت تاثیر اونا قرار بگیری 

واقعا آدم ادبش مهمه شما الان مودبی بی ادب نشی یه وقت 😁♥️♥️♥️

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
چرا نقش بازی کنید آخه؟ خودتون رو تغییر ندید بهرحال یه روزی اون ماسک فیک لو میره ارزششو نداره

من ی دوست داشتم اون کارِ الان منو کرد

واقعا گفتم یعنی ثبات شخصیت نداره واقعا ک... من سرمم بره اینکارو نمیکنم

اما اگه بدونییی چقدررررر اذیت شدم ک حتی پیش معلمم منو ب گریه انداختن،اونم ن یه نفر دونفر، ده دوازده نفر

بعد گفتم جهنم و ضرر، فقط زنگای تفریح برو باهاشون و یکم خودتو از پاستوریزه بودن دربیار ک ب خودشونم گفتم فقط و فقط بخاطر فضای مدرسه رعایت میکردم پارسال... ک البته خرخونم دارنا ولی خرخون بد دهن منم فقط ب حرفاشون میخندم

ولی تمومش میکنم مرسی. 

چرا نقش بازی کنید آخه؟ خودتون رو تغییر ندید بهرحال یه روزی اون ماسک فیک لو میره ارزششو نداره

بعدشم میدونی. چندتا خرخون دیگه هم داریم ک بد دهنن ولی جلو معلم مظلوم میشن

میگم پس چرا هیچوقت لو نرفتن؟ نمراتشونم ک خوبه

بعد من خودمو اینهمه مثبت نشون میدم اخرم اونا بیشتر رفیق پیدا میکنن

سلام به روي ماهت  آره عزیزم حیفی واقعا که تحت تاثیر اونا قرار بگیری  واقعا آدم ادبش مهمه ...

ببین الان دیگه کسی نی همسن ماها ک پاستوریزهههه باشه😁 هنه میدونن چی ب چیه ولی تو مدرسه حداقل ب زبون نمیارن

من یکی دوبار امتحان کردم دیدم اینجوری فقط میان سمتم ک ترجیح دادم نیان

رابطه مو کم میکنم حتما مرسی ازت عزیزم

ببین الان دیگه کسی نی همسن ماها ک پاستوریزهههه باشه😁 هنه میدونن چی ب چیه ولی تو مدرسه حداقل ب زبون ...

😂

قربونت موفق باشی الهی 😘