2777
2789

به کسی ک این ۱۰ تومنم به زور پیدا کرده  چه مدلی پیشنهاد میدین 

یه لپ تاب دانش آموزی که خوب باشه و ویندوز تن بشه روش اوکی کرد؟ 

دست دوم اینا خوبن بنظرتون؟

عزیزم منو لایک کن بخونم

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

با این قیمت گزینه ای جز لنوو گیرت نمیاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دست دوم خوبه ولی نمیشه ب هر کسی اطمینان کرد

چون ممکنه از دستشون افتاده باشه یا ضربه خورده باشه

لنووو خوبه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دبیرمم به من گفت لنوو خیلی خوبه اونو بخر  ولی تو این چند روز نتونستم با این قیمت پیدا کنم  ...

تو دی‌جی کالا سرچ کن مدلا رو ببین نظراتشونم بخون ببین به صرفه ترین کدومه برات

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره دست دوم خوبه ولی نمیشه ب هر کسی اطمینان کرد چون ممکنه از دستشون افتاده باشه یا ضربه خورده باشه ...

بله دقیقا همینطوره 

من هزینشم واریز کردم براشون اچ پی رو سفارش دادم ولی عکسشو ک فرستادن معلوم بود خرابه شکستگی اینا داره

انگار تجهیزات داخلشم عوض شده 

ممنونم