2777
2789
عنوان

حس میکنم دخترم منزویه

115 بازدید | 11 پست

مثل بچه‌های دیگه شیطون نیست

یه جورایی شُل و بی حوصله هست

حس میکنم حوصله یادگیری نداره حتی حواس پرته

گاهی حس میکنم فقیرانه به نظر میرسه🥺

خدایا...

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ینی چی فقیرانه؟!! 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چکار کنم شاد باشه

باهاش بازی میکنم حرف میزنم با هم فیلم میبینم ورزشش میدم باشگاه میبرمش آهنگ میذارم برقصه

اما انگار همه اینکارا رو به زور انجام میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم چکار کنم شاد باشه باهاش بازی میکنم حرف میزنم با هم فیلم میبینم ورزشش میدم باشگاه میبرمش آهن ...

دخترتون عین منه نگا این ذاتیه دست خودش نیس ولی ای کاش مادر منم این رفتارو با من داش

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
دخترتون عین منه نگا این ذاتیه دست خودش نیس ولی ای کاش مادر منم این رفتارو با من داش

گاهیم باهاش خوب نیستم

اما خیلی به فکرشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم چکار کنم شاد باشه باهاش بازی میکنم حرف میزنم با هم فیلم میبینم ورزشش میدم باشگاه میبرمش آهن ...

ببین خودش به چه کاری علاقه داره و دوست داره که انجامش بده. 

معمولا دخترها به طبیعت، جنگل، دریا و رودخونه علاقه دارن

ببرش تو طبیعت 

ببین کدومو بیشتر دوست داره. 

چندسالشه؟ 

گاهیم باهاش خوب نیستم اما خیلی به فکرشم

چند سالشه! بهش خیلی محبت کن ک فردا با یه جمله ی محبتی ی جنس مخالف خام نشه سرشار از محبتش کن اعتماد بنفس بده بهش

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ببین خودش به چه کاری علاقه داره و دوست داره که انجامش بده.  معمولا دخترها به طبیعت، جنگل، دریا ...

آره دوس داره

شرایط طبیعت بردن هر روز رو ندارم شوهرم نیست و خودمم ماشین ندارم

اما مثلا میبرمش پارک بازم نگاه به بقیه بچه‌ها میکنه زیاد بازی نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دوس داره شرایط طبیعت بردن هر روز رو ندارم شوهرم نیست و خودمم ماشین ندارم اما مثلا میبرمش پارک ...

خب جاهای شلوغ نبرش 

مثلا جاهایی که گل و گیاه داره ببرش که خلوت باشه

یا مثلاً ببرش گل فروشی بزار گل انتخاب کنه

اگه گل با گلدون بگیری که تو خاک باشه که بهتره 

چون زمان بیشتری میمونه

شاید به بازی های فکری علاقه داره، یا نقاشی

مهمون میاد با بچه مهمون بازی میکنه؟