2777
2789
فرقی نداره چ ورزشی؟ دفاع شخصی خوبه؟

فقط رون پات تکون بخوره که تخمدان هات تکون بخورن من خودم میرفتم سر کوچه با این وسیله ورزشی ها پاهامو باز و بسته میکردم روزی بیست دقیقه

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره باردار میشی خیالت راحت 

خودم چند ساله درگیرم 

یعنی اکثر خانما دیگه دارن و زیاد شده ولی باید رعایت کرد مصرف قند و فست فود کم کن و ورزش انجام بده

از دمنوش ها هم استفاده کن مثل گزنه نعنا فلفلی .چای کوهی 

ادویه های گرم مثل زنجبیل دارچین بهت کمک میکنه

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
اسی من یه ماه و نیم روغن نباتی رو گذاشتم کنار بجاش دنبه مصرف کردم دوماه هم روزای غیر پریودی دم نوش ش ...

دقیقا همینه منم از وقتی سالم تر غذا میخورم و شنا میکنم پریودم منظم شده با اینکه ۱سالو نیم متفورمین خوردم هیچی به هیچی

Life is too short to not enjoy
دقیقا همینه منم از وقتی سالم تر غذا میخورم و شنا میکنم پریودم منظم شده با اینکه ۱سالو نیم متفورمین خ ...

اره من هرماه باید بزور قرص پریود میشدم تنظیم پریودیمو این ماه انداختم بااینک دیر پریود شدم اما بدون دارو شدم...البته من دچار کیست هموراژیک شدم دوماهه اونم بخاطر زدن امپول سینال و هاچ ام جی اینا

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

مشکلم میل شدید ب شیرینی و قند مصنوعی هم هست🙃

گزنه رو حتما بخور 

روزی چندتا بادام درختی 

کمک میکنه به تنظیم قندخون و میل به شیرینی هم کم میکنه 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
اره من هرماه باید بزور قرص پریود میشدم تنظیم پریودیمو این ماه انداختم بااینک دیر پریود شدم اما بدون ...

تمام این داروها سیستم بدنو بهم میریزه تغذیه مدرن اصلا به بدن نمیسازه همون قدیمی خوبه

Life is too short to not enjoy