فقط رون پات تکون بخوره که تخمدان هات تکون بخورن من خودم میرفتم سر کوچه با این وسیله ورزشی ها پاهامو باز و بسته میکردم روزی بیست دقیقه
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀
دقیقا همینه منم از وقتی سالم تر غذا میخورم و شنا میکنم پریودم منظم شده با اینکه ۱سالو نیم متفورمین خ ...
اره من هرماه باید بزور قرص پریود میشدم تنظیم پریودیمو این ماه انداختم بااینک دیر پریود شدم اما بدون دارو شدم...البته من دچار کیست هموراژیک شدم دوماهه اونم بخاطر زدن امپول سینال و هاچ ام جی اینا
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ