من دیابت داشتم و میترسیدم عمل کنم ولی کردم و نمردم. قبلش کلی ازمایش اینا میگیرن ازت. بعدشم پیکر تراشی با عمل بینی زمین تا اسمون فرق داره
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
اگ پیش یه دکتر خوب بری مشکلی نخواهی داشت. من اصلا مشکلی ندارم برای تنفس یا چیز دیگ ای دوماهه عمل کردم
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
میگفتن دیروز ۳نفر تو تهران فوت کردن بخاطر این عمل.تو پربازدیدا هست اما ترکیده
واییییی اخه چرا انجام میدن اینطور سه😔
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
دکترت کجاست؟چقد گرفت؟ بنظرت بچه کوچیک دارم عمل کنم یا بزارم سال دیگه؟ ی سوال خیلی مهم :تا چندروز ب ...
راستش من زنجان عمل کردم. مهرماه عمل کردم ۳۰گرفت. بچت چند وقتشه؟ پیش مادری کسی داری بذاریش چند روز؟
من خودم بعد از دراوردن تامپون ک دو روز بعد عمل بود اوکی بودم. ولی خب تا دوهفته استراحت پزشکی گرفتم سرکار نرفتم
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻