2777
2789
عنوان

کدوم رنگ مبل به این قالی میاد ♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 46 پست
کجاست مغازشون ؟

اگه روبیکا داری وارد کانالش شو

@moblemohamad

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرش شلوغه انگار مبل دومی ساده تر هست بیشتر بهش میاد

مرسی همین طرحم خوبه یا مبدلش مثل اولی باشه 

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩
دومی چون طوسی داره اصلا به فرشت نمیخوره اشتباه نکن

پرده ام طوسی داره 

فرشت همه رنگه کاش ی چیز ساده تر انتخاب میکردی 

مبل بالایی رنگش تیره تره و فرش شلوغ ک تیره خیلی 

خوب نمیشه

مبل پائینی چون روشن تره روی فرش تیره و شلوغ بهتره

میدونی ترکیب اولی خونت رو کوچکتر نشون میده

اگه فرش هنوز نخریدی ی چیز ساده بخر

دومی چون طوسی داره اصلا به فرشت نمیخوره اشتباه نکن

یعنی اولی بهتره بنظر شما 

۲  ولی ۱ قشنگتره

یک به قالی میلد 

من به شخصه دومی رو بیشتر میپسندم ولی رنگهای زیاد روشن یه سری معایب دارن دیگه خودت باید در نظر بگیری

اره درست میگی الان میگن ک دومی ب قالی نمیاد چون قالی طوسی نداره

نه ۲ میاد  ولی ۱ مدل و رنگش قشنگتره

یک همین رنگش به قالی میاد بنظرت .کمرنگتر یا پررنترش نکنم رنگشو

مرسی همین طرحم خوبه یا مبدلش مثل اولی باشه 

من که با رنگ و طرح دومی موافقم رنگ مبل اولی با فرش انگار یه جور خفه هست.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.