2777
2789
عنوان

زیاد اب خوردن بچه

216 بازدید | 10 پست

مامانا پسرم سه سالشه احساس میکنم زیاد اب میخوره بیشتر میبینی میره سر یخچال چیزی میبینه دلش نمیخاد میگه اب بده جیشم تند تند میکنه مثلا روزی ۹ بار اینا شده جیش کنه میگم مشکلیه یعنی ؟؟شب ادراری نداره ولی 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

از دکتر بپرس میزان آب مورد نیاز تو این سن رو بعد ببین بیشتر میخوره یا نه چون از لحاظ طب سنتی اب زیادش هم خوب نیست منم آب زیاد میخورم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز خدا پسرتو برات حفظ کنە😍

من تو تاپیک قدیمی شما رو دیدم قبل بارداری 

اینکه دیسک کمر دارین

چجوری سزارین شدی؟ اختیاری؟

واقعا مشکلتون مشخص شد که از دیسک کمرە درداتون ؟

من 20هفتە باردارم خیلی کمر درد دارم دردش میزنە ب پاهام ، زانو ، لگن گفتن دیسک کمر داری خیلی میترسم😭😭

حســــــــــــــبی ربـــی، پروردگارم کافیســــــــــــت.😊😌
عزیز خدا پسرتو برات حفظ کنە😍 من تو تاپیک قدیمی شما رو دیدم قبل بارداری  اینکه دیسک کمر دارین ...

مرسی گلم ..برای اینکه تو بیمارستانی که تحت پوشش دفترچمون بود قبول کنن که سزارین بشم از دکتر مغز اعصاب نامه گرفتم که دیسک دارم نمیتونم طبیعی بیارم ..ولی این دردی که شما داری درد سیاتیکه احتمالا چون به کمرت فشار میاد رگای سیاتیکت تحریک میشن درد میکنن

مرسی گلم ..برای اینکه تو بیمارستانی که تحت پوشش دفترچمون بود قبول کنن که سزارین بشم از دکتر مغ ...

نمیدونم والا بیشترین دردی کە اذیتم میکنە درد پاهامە ، عین گرفتگی ولی شدید و ممتد ... ببخشید دیگە با مون نامە قبول کردن ؟ نگفتن برید کمیسیون پزشکی و اینا؟

مرسی گلم ..برای اینکه تو بیمارستانی که تحت پوشش دفترچمون بود قبول کنن که سزارین بشم از دکتر مغ ...

قبل بارداری عکس و ام آر آی داشتید یا تو بارداری گرفتین ؟

قبل بارداری عکس و ام آر آی داشتید یا تو بارداری گرفتین ؟

ن دیگه همین کارمونو راحت کرد تو بارداری نمیشه ام ار ای گرفت

نمیدونم والا بیشترین دردی کە اذیتم میکنە درد پاهامە ، عین گرفتگی ولی شدید و ممتد ... ببخشید دیگە با ...

همون درد سیاتیکه ...ن هیچی نگفتن

استارتر جان سلام 

پسرتون مشکلی نداشت الحمدلله ؟ 

دختر منم ۳/۵ سالشه مدام آب میخوره و دستشویی می‌ره حدود ۱۰ بار ولی شب نه جیش می‌ره نه واسه آب خوردن بیدار میشه ،خیلی نگرانم