2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم آره پیدا کردم اما بخاطر هزینه اش نتونستم برم گفت 10 تومن زیرمیزی میگیره به جز هزینه سزاری ...

متاسفانه مشکل مالی پیش اومد واسمون بعد این همه پیگیری که کردم انگار هیچی به هیچی خدا باعثش و نبخشه که سزارین و ممنوع کرد😔

متاسفانه مشکل مالی پیش اومد واسمون بعد این همه پیگیری که کردم انگار هیچی به هیچی خدا باعثش و نبخشه ک ...

عزیزم چرا ناراحتی من یه دکتر خیلی خوب پیدا کردم فقط ۵ تومن میگیره سز میکنه 

منتها بیمارستانش گرونه ۱۱ تومن بیمارستان میگیره 

میخاستم ببینم اگ شما دکتر ارزون تری داری بهم معرفی کنی ک دیدم نه....حالا میخای چیکار کنی؟

منم خیلی گیجم سردر گمم گفته باید بری از روانپزشک نامه فوبیا بگیری ببری بیمارستان ببینی اونا قبول میکنن یانه...هنوز نرفتم انقد استرس دارم ک نگو

خدایا بی نهایت شکرت❤️
عزیزم چرا ناراحتی من یه دکتر خیلی خوب پیدا کردم فقط ۵ تومن میگیره سز میکنه  منتها بیمارستانش گ ...

عزیزم دکتر شما کدوم بیمارستان میشینه؟ خوده دکتر گفت باید نامه از روانپزشک ببری؟ نمی‌دونم منم همینجوری سردرگم موندم

انشالله کارت به راحتی درست میشه نگران نباش

عزیزم چرا ناراحتی من یه دکتر خیلی خوب پیدا کردم فقط ۵ تومن میگیره سز میکنه  منتها بیمارستانش گ ...

با بیمه آنقدر میگیره بیمارستان؟ 

من دکتری که میرفتم هایده بیرامی بود ولی خیلی دکتر پولکیه گفت ده تومن بده بیا بستری شود احتیاج به هیچ نامه ای هم نداری گفت همه ی کارهات رو خودم اوکی میکنم بیمارستانش هم همون۱۱ تومن میگیره

عزیزم دکتر شما کدوم بیمارستان میشینه؟ خوده دکتر گفت باید نامه از روانپزشک ببری؟ نمی‌دونم منم همینجور ...

موسی بن جعفر میشینه عزیزم

اره خودش گف برو پیش روانپزشک نامه فوبیا بگیر

ما هنوز بیمه تامین اجتماعی نیستیم شوهرمم اصن پیگیر نمیشه

یه بیمه تکمیلی داریم ک ب درد نمیخوره هیجا قبول نمیکنن

میمونه بیمه سلامت ک فک نکنم زیاد رو قیمت بیمارستان تاثیری داشته باشه

تازه خدا نکنه بچه بره تو دستگاه وگرنه هزینه بیشترم میشه😪

خدایا بی نهایت شکرت❤️

زنگ بزن ۱۴۹۰فکر کنم

اطلاعات دارویه

قیمتش رو بگیر و بپرس کجاها با نرخ دولتی داره

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت