2777
2789
اخی عزیزم ایشالا بچه هات بزرگ بشن تکیه گاه و مونست بشن

ممنون گلم سلامت باشی ❤️

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم برات 😢😔💔 فقط با پدرت مشکل داری یا بقیه ی خانواده هم به درد نمیخورن 

خدا نکنه عزیزم 

مادرم که تو بچگی طلاق گرفت رفت گفت بچه مال باباشه به من ربطی نداره . 

خواهر برادر هم ندارم 

از خانواده اصلا شانس نداشتم . 

یه خواهرم ک قهریم خبری ازش ندارم . خونه بابام هفته ای یه بار پنجشنبه ها صبح میرم تا شب شب شوهرمم‌میاد. با خواهر های دیگم مامانم هرروز تلفنی خرف میزنم . خونه خواهرهامم ماه یه بار دوماه یه بار هروقت دعوت کنن میرم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

خونه خواهرم ک نمیتونم برم چون هر سری رفتیم خانواده شوهرش یه داستانی راه انداختن😔

با این وجود جونم ب جون خواهرام وصله

همین امروز ک فهمیدم خواهرم دوباره ب واسطه خانواده شوهرش و تهمتایی ک بهش زدن با شوهرش دعوا کردن و اومده خونه بابام قهر، دلم داره میترکه😔

اخه دوتا بچهاش گناه دارن طفلکیا

میشه با دلای پاکتون دعا کنید براش

از خدا بخواید دست ظالم رو بشه و زندگیشون ایندفعه دیگه واقعا درست بشه و بچها رو ازش نگیرن

خدا نکنه عزیزم  مادرم که تو بچگی طلاق گرفت رفت گفت بچه مال باباشه به من ربطی نداره .  خو ...

سلامت باشی گلم 

اِی خدا قلبم 😢 دختر مشکلاتتو خوندم مال خودم یادم رفت 

نمیدونم چرا بعضی ها خانواده ی خوب و مهربون و صمیمی و حمایتگری دارن اونوقت سهم ماها از دنیا حتی یه خانواده ی خوب هم نباید باشه 😔 

اِیکاش حداقل شوهرت خوب باشه ، مال من که اونم از شانسم بد در اومده 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

ماتو یه شهر نیستیم بیشتر تلفنی در تماسیم روزی یک بار دوسه ماه یکبارم همدیگه رو میبنیم

بازم نسبت به من خداروشکر ارتباطت با خانوادت خوبه ، 

حداقل هر روز در تماسین باهم