2777
2789

روی بازوم و قفسه سینه و پشت و گردنم پر از این جوش هاست 

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
خارش هم دارن؟؟ 

هر از گاهی خیلی کم

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر از گاهی خیلی کم

چون گفتی پشتت هم هست ممکنه از کبد چرب باشه،برا منم بود یه مدت رعایت کردم الان کلا محو شده 

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
چون گفتی پشتت هم هست ممکنه از کبد چرب باشه،برا منم بود یه مدت رعایت کردم الان کلا محو شده 

آخه خیلی یهویی همه جای بدنم زد حتی صورتم دو روزه که زده در حالی که قبلش خیلی پوستم خوب بود

میشه بگی چه جوری رعایت کردی

آخه خیلی یهویی همه جای بدنم زد حتی صورتم دو روزه که زده در حالی که قبلش خیلی پوستم خوب بود میشه بگی ...

خوب کبدت چرب بشه سریعا خودشو نشون میده..رژیمش آسونه،شکر و قند رو خیلی خیلی کم کن، چربی خیلی کم بخور..آخر شب یه نیم ساعت فاصله با شامت یه نصف لیوان عرق کاسنی بخور

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
خوب کبدت چرب بشه سریعا خودشو نشون میده..رژیمش آسونه،شکر و قند رو خیلی خیلی کم کن، چربی خیلی کم بخور. ...

آخه من اصن شکر و قند نمیخورم شاید روزی یه شکلات بخورم 

مرسی🌹

وای منم رو رونم زده واقعا از چیه

من قبلا با تیغ که شیو میکردم روی رونم جوش میزد 

شاید گرمی خوردی

خرمالو خوردم این چند روز فکر میکنم به خاطر همون باشه

با چی شیو کردی ؟

این چند وفت شیو نکردم 

ولی اگه شیو کنم با ژیلت میکنم