2777
2789

تروخدااا ی راهنمایی ازتون دارم

من مدرسم بزرگسالان خودم ۱۷ 

انقدددد درگیر فکری داشتم که نتونستم بخونم

والان دی امتحان دارم باید ۷تا کتابو برم‌امتحان بدم

من نمیدووونم‌ چیکار کنم 

از الان تا دی فرصت دارم ابن ۷تا کتاب و تموم کنم 

میشه یعنی؟ از صفر بخونم ؟هیچییی نخوندم

نمیدونم اگه روری چند درس باید .‌ بابد ک تا دی تموم کنم

لطفااااا راهنماییم‌ کنییید😭❤️‍🩹

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بخون بخدا میشه

واقعااا.

من خیلیییی نا امید شدم اصلااا

میگم این بار میوفتممم😭😞

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
میدونی چقد زمان هس اوووو  ولی با برنامه ریزی درست جلو برو

یه صفحه تاریخ بخواد بخونه دو روز طول میکشه تا حفظ کنه ایقد مطالب درسا انسانی سخته

چطور تو ۳۰ روز ۷ تا کتاب بخونه😐

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
میدونی چقد زمان هس اوووو  ولی با برنامه ریزی درست جلو برو

همین دیگه مشکل همینه

نمیتونم درست برنامه بریزم اصلا 

یه صفحه تاریخ بخواد بخونه دو روز طول میکشه تا حفظ کنه ایقد مطالب درسا انسانی سخته چطور تو ۳۰ روز ۷ ...

تاریخ نداریم

دهم انسانی 

این واحد تاریخ نیست

ریاضی .عربی. دینی .زبان. جغرافیا‌ دفاعی فارسی 

یه صفحه تاریخ بخواد بخونه دو روز طول میکشه تا حفظ کنه ایقد مطالب درسا انسانی سخته چطور تو ۳۰ روز ۷ ...

آدما مثل همدیگه نیستن 

دلیل نمیشع چون شما به تاریخ علاقه نداری 

یا یه ص تاریخ رو دوروز مبخونی بقیه همینطور باشن 

اگه اینکارو نکنه چیکار کنه؟ زاری کنه درست میشه؟

تاریخ نداریم دهم انسانی  این واحد تاریخ نیست ریاضی .عربی. دینی .زبان. جغرافیا‌ دفاعی فارسی&n ...

دینی جغرافیا دفاعی فارسی که حفظین 

ببین چه زمانی حفظیاتت بهتره 

صبحای زود ؟یا اخر روز ؟

دقیقا تو همین تایم ها حفظی بخون 

برای ریاضی و عربی چیشو ایراد داری؟

انقد ک انرژی منفی میفرستی و ناامیدی  هرچی میگی همون میشه ها  این حرفا رو بریز دور باشه؟

جدی ؟

سعی میکنم🥲❤️‍🩹

از امروز بشینم  سفت و سخت محکم بخونم

جدی ؟ سعی میکنم🥲❤️‍🩹 از امروز بشینم  سفت و سخت محکم بخونم

اره میدونستی هرچی تو ذهنت بگذره همون میشه؟

اینکه از الان فاز منفی باشی اما بشینی جغزافی حفظ کنی 

بنظرت تو ذهنت میره؟ نه نمیره

دینی جغرافیا دفاعی فارسی که حفظین  ببین چه زمانی حفظیاتت بهتره  صبحای زود ؟یا اخر روز ؟ ...

کلا هیچی نخوندم

ریاضی. ۴ فصله. عربی ۴درس 

شب ها خوب حفط میکنم  اونم خانوادم گیر میدن بخوااااب

صب ها هم داداشم کلاس اولیه انقدددد بلند بلند میخونه مامانم هی میگه بش نمیشه اصلا

کلا هیچی نخوندم ریاضی. ۴ فصله. عربی ۴درس  شب ها خوب حفط میکنم  اونم خانوادم گیر میدن بخو ...

چقد تو بهونه میاری ای بابا 

این چه مدل خوندنه دیگه 

اگه بخای اینطوری زندگی کنی پیشرفت نمیکنی ها 

صبح منظورم ساعت ۴ صبحه که همه تو خواب ناز تشریف دارن 

تو بیدار شو برا هدفت تلاش کن 

شب وقتی میگن برق خاموش کن رک میگی درس دارم نمیتونم قبول نکردن به معلمی مشاوری کسی فامیلی میگی به خانوادت بگن باهات همراهی کنن 

تاریخ نداریم دهم انسانی  این واحد تاریخ نیست ریاضی .عربی. دینی .زبان. جغرافیا‌ دفاعی فارسی&n ...

خب این ترم که درسا اسونی داری

ترم بعد فکنم تاریخ داشته باشی که حسابی باید بخونیش منطق داری که واقعا سخته ترم بعد حسابی بخووون

این ترم یماهه جمعش کن درسا اسونن

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]