2777
2789

خیلی برای دخترا غصه میخورم... 

باورم نمیشه سیگار میکشن، خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم یه دختری داره این کار رو میکنه. اخه عزیزمن تو چند سال دیگه دندون سالم تو دهنت نیست که.. 

زن ینی ظرافت و زیبایی، چرا زیباییتون رو این شکلی خراب میکنید، صداتون کلفت میشه،  ریه هاتون هم خراب. 

ناراحت میشم وقتی میبینم روابط نادرستی دارن با جنس مخالفشون یا همجنسشون. 

اینکه کسی نیست بهشون اگاهی درستی بده، یا اگر هم هست نمیخوان گوش کنن منو اذیت میکنه💔💚

شما مادرای اینده این اخه

دلم نمیاد این شکلی ببینمتون😘🥲

منم ناراحت میشم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پیش جلو چشم هزار نفر،،،دختر دبیرستانی رو    دوس پسرش +دوستاش،،،  دزدیدن با ماشین بردن. رفته بودن دخترمو از مدرسه بیارم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عزیزم الات کسی اهمیت نمیده بهشون بگی اگه هم بگی میگن توعقب موتده ای بعد چس ناله سینگلی هم میکننن&nbs ...

باهوشن،،ولی باهوشه احمق

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ام... چه زیبا مطرح کردین

ولی اون زن یعنی ظرافت رو زیاد قبول ندارم حقیقتا 😅

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من یکبار این موضوع رو اینجا تاپیک زدن همه ریختن سرم 😂 گفتن هر کسی هر طور دوست داره میخواد زندگی میکنه

یکبار اینجا تاپیک زدم قبول دارین خانم های ترکیه قد بلند و خوش استایلن اکثرشون همه ریختن سرم گفتن به خانم های ایرانی بی احترامی کردی چون خودم یک سمت ترکیه هست گفتن تو بی احترامی کردی اصلا نمیشه اینجا حرفی بزنی چون منطقی نیستن منم دیگه تاپیک نمیزنم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
من یکبار این موضوع رو اینجا تاپیک زدن همه ریختن سرم 😂 گفتن هر کسی هر طور دوست داره میخواد زندگی میک ...

ای جانم😅

بله خیلی دیدم، دیگه چون طرز فکرها فرق میکنه باعث دعوا و اختلاف و..  میشه

واسه خودمم پیش اومده😅به خاطر همین خیلی سعی میکنم حواسمو جمع کنم تو حرف زدن در اینجا😂😅