2777
2789
عنوان

شوهرم بازخواست میکنه در مورد پولم

132 بازدید | 6 پست

از تیر ماه وضعیت حقوق گرفتنم همسرم بهم ریخته ،بعد دیروز باید میرفتم عینک میخریدم ،همسرم گفت من پول ندارم گفتم من دارم خلاصه رفتم عینک گرفتم تو راه برگشت گفتم یکم نون بخر برای شام گفت پول ندارم بده بعدا بهت میدم .

منم هر جی داشتم دادم واسه عینک یهو عاصی شد وداد فریاد ک تو چرا منو نمیفهمی گفتم الان ۵ ماه دارم کمکمت میکنم خسته شدم کی واسه دل خودم یک کاری کنم .

صبح دوباره زنگ زده میگه تو با پولات چیکار میکنی که خرج میشه (من معلم مهدی کودک هستم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دو سه تا برج سرمایه گذاری کردمسهام یه بیمارستانو خریدم بقیه اش رو هم دادم واسم ارز بخرن!!!!!با حقوق معلم مهد چیکار میشه کرد به نظر خودت!!!!

شوخی کردم اینارو نگی اعصابش واسه کارش خورده یکم باهاش مدارا کن

عزیزم متوجه ای از لحاظ مالی شرایط زندگی جفتتون اوکی نیست؟نه فقط همسرت؟

زن تا وقتی خودش خونه داره حقوق شوهرش مال خودش و بچه هاشه و هر جور بخواد بازخواست میکنه

اما وقتی خودش درامد داره شوهره رو یادش میره؟

بنظرم درمورد زندگیه مشترک یه تجدید نظر بکن

آدم وقت سختی خودش رو نشون میده،وقت خوشی آدما همه خوبن

🌸🌸

عزیزم متوجه ای از لحاظ مالی شرایط زندگی جفتتون اوکی نیست؟نه فقط همسرت؟ زن تا وقتی خودش خونه داره حق ...

عزمزمه من از تیر ماه خرج زندگی دارم میدم بعدش ی عینک خریدم بنظرم تجدید نظر نمخواد

متاسفانه اغلب خانم ها که شاغل هستن برای یکبار هم که باشه اسم حقوقشونو‌ میزنن سر شوهرشون‌ 

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋