2777
2789

تاپیک قبلی و بخونید متوجه میشید چیشد 

دوستان اصلا دلم نمیاد باهاش تماس بگیرم ک کجاس و اینا 

چون مای بی بی بچه هاتموم شده ازشانسم چ کنم 

خودم پول هم دارم ولی بچه ها کوچیکن ن میتونم تنها بزارم خونه برم ن میتونم  ببرمشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذارشون جای امن سریع برو مغازه بیا اگ میشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بااجازه اسی جان‌ 

ختم صلوات هدیه به امیرالمؤمنین تاپیک اخرم

برای حاجت روایی

حل مشکلات

خونه دارشدن

بچه دارشدن

ازدواج

شفای بیمار

سلامتی عزیزان

کارو.... 

لطفادرصورت تمایل شرکت کنید

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
اسنپ فود همون اسنپ هست؟آخه ما شهرستانیم نگاه کردم شهرمانبود

بله همون اسنپ موتوری تو سایت اسنپ فود برای هرچی سفارش آن لاین بدی میاره

من تو تهرلن نگرفتم اما دختر جاریم میگیره

نمیتونی یه ساعت بچه هاتو بده همسایه بپر خرید کن و ییا

بگو همسرم مسافرته