2777
2789
عنوان

خانوما کمک تخمک بالغ داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه هم لتروزول خورد هم ماساژ شکم و دومین خورد؟؟

آره عزیزم با هم تداخلی ندارن... ولی مثل هرداروی دیگه ای بهتره دوسین و لتروزول روهم باهم نخورین... دوسین رو ناشتا باید خورد.. لتروزول رو دو سه ساعت بعد بخورین ولی همون پیش از ظهر باشه بهتره... چه لتروزول چه کلومیفن چه گونال چه سینال یا حتی منوگون که داروهای تحریک تخمک گذاری ان..بهترین تایم مصرفشون پیش از ظهره 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من نمخام  ای وی اف کنم   ینی  طبیعی  باردارمیشم؟؟

آره عزیزم میشی ان شاءالله.. چرا ک نه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سونو رفتی عزیز؟ من امروز روز ۶ پریودم بود سونو کردم فولیکولم ۱۲ بود

نه با دکترم حرف زدم قرار شد ام آر آی برم واسه کیستهام بعد بفکر تخمکام باشم.این ماه رو بیخیال شدم فکر نکنم بگیره 

سونو رفتی عزیز؟ من امروز روز ۶ پریودم بود سونو کردم فولیکولم ۱۲ بود

زود رفتی خواهر روز ششم خوبه اندازش هی بزرگم میشه بزن نت ورزش برای آزاد شدن تخمک برات میاره .اینستا هم بزنی میاره

بزار ببینم اسماشونو پیدا میکنم 

آره عزیزم با هم تداخلی ندارن... ولی مثل هرداروی دیگه ای بهتره دوسین و لتروزول روهم باهم نخورین... دو ...

میگم من روز ۲۳ ام پریودی رفتم سونو گفتش ی فولی داری ۲۲ میلی. ۴ روز بعدش هم پریود شدم. ولی شما میگین روز ۱۲ باید فولی بالغ واشته باشیم. مشکلی ندارم بنظرتون؟