2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه اش از خونه فرار کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 34 پست
اخی عزیزم بابا با بچه هاتون دوست و رفیق باشید که اینطور نشه 😟

رفیقها کار یادشون میدن. اتفاقا چیزی کم و کسر نداشته که بخواد فرار کنه. خدا لعنت کنه اونیکه گوشی رو داد دست این بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیقها کار یادشون میدن. اتفاقا چیزی کم و کسر نداشته که بخواد فرار کنه. خدا لعنت کنه اونیکه گوشی رو د ...

یعنی دعوا نگرفتن باهاش خوانوادش؟

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
نگو تو رو خدا  حتما بچه نداری یا بزرگ‌نیستن اینقدر محیط بیرون و مدرسه آلوده اس که اصلا نمیشه گ ...

بله درسته

آخه خود بچه ها هم خیلی سرخود و ناسازگار شدن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

رفیقها کار یادشون میدن. اتفاقا چیزی کم و کسر نداشته که بخواد فرار کنه. خدا لعنت کنه اونیکه گوشی رو د ...

اره واقعا منم قسم خوردم تا دخترم 18 ساله نشه گوشی رو ندم دستش. ب لطف فصای مجازی نابووووود میشن

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

از طریق گوشیش میتونن بفهمن کجاست و کدوم منطقه فقط باید مدام پیگیری کنن و سماجت که کارشون سریع انجام بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

واقعا گوشی بچه ها رو نابود کرد و اینترنت ولنگ و باز و فضای مجازی ولنگ و باز باعث نابودی بچه های نوجوون شده 

بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭
چقدر طول کشید تا پیداش کردن؟  یعنی با عکسش یا شماره موبایلش؟

دقیقا نمیدونم

یه هفته ای شد

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

واقعا گوشی بچه ها رو نابود کرد و اینترنت ولنگ و باز و فضای مجازی ولنگ و باز باعث نابودی بچه های نوجو ...

ولنگ  چیه 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
دختر همسایه ماهم فرار کرد با دوست پسرش  سع ماه نبود بعد پیداش کردن،اونم حامله شده بود  ...

خدایاااا حالم بد شد خدا برا کسی نیاره😣

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.