2777
2789
شوهرم خیلی چشم هیزه خیلی ام به من گیر میده و سخت گیره ،،،،،بهم مشکوکه بیس چهار ساعته منم حرصم گرفته

خب عزیزم وقنی مشکوکه تو اینکارو کنی ک اگ مچتو بگیره بدبختی 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روزه مدام این فکر تو سرمه یه جوری باهاش در ارتباط باشم خودمم نمی‌دونم چرا ولی مرض دارم انگار ،،، ...

عزیزم حیف این زندگیه که بخواین خرابش کنید مطمئن باشید بعد از این اتفاق دیگه نه بخششی هست نه راه برگشتی فقط ای کاش هایی تو زندگیتون میاد که هیچ به درد نمیخورن دیگه همسرتون اعتماد الان رو نداره اگر هم یک درصد بخواد بمونه این زندگی دیگه زندگی نمیشه و مهر خیانت همیشه روی پیشانی شما زده میشه حالا بماند که به بعضیا هم میره میگه حتی شده از درد دل و شما به عنوان یک زن خراب یاد میشه ببخشید واضح گفتم این زندگی دیگه ماندگاری شو از دست میده و میان دوست و دشمن همه میفهمن علتش چی بوده دشمن شادی هم به کنار....اینا فقط نتیجه ذره ای از کاریه که شما میخواستین انجام بدین خدا و گناه اینچیزام که هست اما اینو بدونید اگر پای اون به زندگی باز بشه قبلش باید با خیلی چیزا خدافظی کنید

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

با هم ازدواج کرده بودین یا دوست ونامزد.   البته دیگه دلیلی نداره آرامش روحی وروانی واحساس تو بهم بریزی اگه خوب بود چرا جدا شدین واگر هم نه چه دلیلی غیر از بهم ریختن زندگی تو باید داشته باشه

📿📿📿 بیا ۳تا برات آوردم😁

ممنووون😂😂😂😂یکیو ميندازم گردنم یکی به دست راستم یکی هم چپ😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

جووون😂😂😂😂😂🚶🏼‍♀️

😂😂😂😂❤️

😔وای نه ،،،،،،،،،،مممنون ک واضح گفتی،،،،پشیمون شدم،خدانکنه

خودتو بزار جای شوهرت 

اگه شوهرت با عشق قدیمی ش چت کنه تو چجوری میشی؟! جواب درست همونه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حرصی میشم به کاری ک نکردم محکوم مبکنه

اره میفهمم چی میگی اما خب دیگ باید عادت کنی ب ابن اخلاقش اگ درست نمیشه و بچه داری شاید بعد چندوقت درست شد

عزیزم حیف این زندگیه که بخواین خرابش کنید مطمئن باشید بعد از این اتفاق دیگه نه بخششی هست نه راه برگش ...

خیلی روشنم کردی امیدوارم هرچی از خدا میخوای هرچی زودتر بهت بهترینشو هدیه بده 🙏♥️،،،،،،،ازت یه دنیا ممنونم قشنگ حالیم کردی،بی فکر هیچ کاری انجام نمیدم و به عواقبش فکر میکنم واقعا همه حرفات درست بود ممنونم بازم فداتشم 😘❤️

خیلی روشنم کردی امیدوارم هرچی از خدا میخوای هرچی زودتر بهت بهترینشو هدیه بده 🙏♥️،،،،،،،ازت یه دنیا ...

خدانکنه 😘عزیزدلم هستین خانوم گلم ممنونم ❤️❤️❤️وظیفم بود الهی خدا اینقدر زندگیتون غرق در آرامش کنه که هیچ رقم حاضر نباشید از بینش ببرید جانا🥰🥰🥰

پناه بر خدا کمکم کنه

عزیزم اگ بخای بری با اون یهو ب خودت میای خدایی نکرده میبینی باهاش رابطه جنسی هم داشتی و اونوقت بعد پشیمونی راهی نداری و نمیتونی زمان رو عقب برگردونی مواظب افکارت باش