من ی هفتس اصلا اب سرد نمیخورم از اول صب ک پامیشم ناشتا اب جوشیده ولرم روبه داغی میخورم .تا شب پنج شش لیوان یا هشت لیوان میخورم ...هم شکمو تقریبا جم کرده هم جلو اشتهای زیادو میگیره هم یبوستو برطرف میکنه هم صورتو شفاف پر میکنه ....صورتم تیره شده بود اما از وقتی ک اینکارو کردم صورتم کشیده شده شفاف شده پر شده ......
تو طب سنتی بهش میگن آب فاتر فقط یه جوش زد خاموش کن زیادم خوب نیست آب بخوری در حدی که تشنه شدی بخور چون آب زیاد سردیه با عسل کمی قاطی کنی مشکلی نداره و یکی هم اگه میخوایین لاغر شین صبحانه و شام بخورین ناهار رو حذف کنین و موقع ناهار ۱۴ تا بادام درختی بخورین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صب ناشتا ....نیم ساعت قبل صبحونه و شام و نهار و عصرا ....وقتی اب میخوری جلو اشتها زیادی میگیره معدت ...
آها درسته مرسی عزیزم
بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗
ببخشید عزیزم شما مزاجتون رو میدونید میگن برای بلغم اب ضررداره
اتفاقا بلغمیم ...کل چاقیم میزنه ب شکم فقط بقیه جاهام لاغره ...اما الان یک هفتس شکمم نصف شده ...چون شکمم ورم میکردم هر چی میخوردم مثل توپ صفت .اما اینکارو کردم واقعا جم شده نسبتا ..
قشنگ موقعی که دراز کشیدم بخوابم مثلا به سمت راست یا چپ،شکمم مثل یه عضوی جدا میفته رو زمین بسکه بزرگ شده.
یعنی روزی ۸ لیوان آب جوش این شکمو لاغر میکنه؟
دیگه از شوهرم خجالت میکشم😔
میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
خدا خیرت بده اسی شدم ۸۱ کیلو . قشنگ موقعی که دراز کشیدم بخوابم مثلا به سمت راست یا چپ،شکمم مثل یه ع ...
اره امتحان کن ...مال منم فقط شکمم اینجور بود بقیه جاهام لاغر .شکم من ک واقعا جم شده .اینم بگم مال من اینجوربه ک قبل این یهفته هرچی میخوردم باد میکرد صفت میشد .ترشی هم زیاد میخوردم .اب سردم زیاد بعد غذا میخوردم ...اما الان اشتعام کم شده همراه با اب ولرم ..شکمم موقع راه رفتن صفت میکنم نمیدم جلو .ترشی چایی خذف .