2777
2789
عنوان

بچه ها من می‌خوام خودکشی کنم

932 بازدید | 19 پست

از شوهرم طلاق گرفتم.

میدونستم آنقدری اشغال هست که همه جور داستانی رو برای اذیت کردن من به پا کنه.

الآنم یه سری داستان پیش اومده.

الان داره میگه که نمی‌خواد بذاره من با بچه ها حرف بزنم یا ببینمش ون.

دختران خیلی بهم وابسته هستن.

منم همینطور به اونا.

اگر نتونم کنارشون باشم دیگه زندگی برام بی معنیه.

بیاید باهام حرف بزنید

حرفی نیست 🥲

باوخودکشی باهاشون حرف میزنی؟

با خودکشی میتونی ببینیشون؟یا اینکه بدبخت ترشون میکنی.

اونا دخترن بزرگ بشن شوهرت چه بخواد چه نخواد بچه ها میان سمتت معمولا دختر به مادر وابسته 

به دخترات رحم کن گناه دارن اونا بهت نیاز دادن فقط یه مدت صبوری کن خدابزرگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین تاپیکمو بخون و از امام زمان کمک بگیر 

دعوتت کرده باشن میری میخونی همه شو 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

دنیا خیلی سخته پر چالشه اما به این فکرکن مردی او دنیا میبینی بچها چقد به کمکت احتیاج دارن اما تو کاری ازت ساخته نیست اون زمان فقط عذابه اما وقتی اینجایی وقتی کمک خواستن میجنگی اما بالاخره کمکشونی و کنارشون

عزیزم حق چنین کاری رو نداره. قانون بهش اجازه نمیده. حرف مفت میزنه شما رو بترسونه. ولی کاش راهی بود جدا نمی شدین..

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

خودکشی کنی اون دنیا همش عذابت میدن بلایی سرت میارن که پشیمون میشی میگی باز سختی اون دنیا کمتر بود ای کاش اینکارو نمیکردم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

با خودکشی از چاله می آفتی تو سیاه چاله،   بدترین آخرت داره...خودکشی کار آدم ضعیف .. مشاوره و روانشناسی برو ..دنبال تدبیر باشید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

احمق نشی خودکشی کنی! اگه شوهرت دوباره ازدواج کنه بچه هات گناه دارن چون دیگه هیچ کسیو ندارن.

زمانی که دبستانی بودم مادر یکی از همکلاسیام بعد از طلاق خودکشی کرده بود و مرده بود. اونم  دقیقا دلیل خودکشیش مشابه دلیل شما بوده.

میدونین، پدرِ مجدد ازدواج کرد، اون نامادریه یه بلایی سر این بچه ها آورد که نگو. دختر بزرگه رو داد به یکی هم سن باباش بود(فقط برای اینکه دیگه توی اون خونه نباشن)، داداشه  دختره رو با اینکه کم سن بود گفت نامحرمه پرت کرد بیرون ، باز خوب بود یه مادربزرگ پیر داشتن رفت اونجا. دختر کوچیکه که همکلاسیه من بود شده بود کلفتِ خانم. دختره خیلی گناه داشت، برا بچه های خودش همه چی میگرفت برا این هیچی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

میخوای خودکشی کنی؟بزاری بچهات زیر دست همچین آدمی بزرگ بشن؟؟؟ بچهاات و تنها بزاری نامادری بیاد بالا سرشون؟؟؟تچ الان باید کنارشون‌ باشی انقدر خودت و بکشی بالا ک بتونی پسشون بگیری و بیاریشون پیش خودت شوهرت نمیتونه زیاد نگهشون داره بچهات میده بهت مطمعن باش مخصوصا چون دخترن تورو میخوان الان داره اذیتت می‌کنه مگه شهر هرته نزاره قانون الکی نیست ک‌ پدرشو در میارن تلاش کن واسه بچهات ضعیف نباش تا تقی ب توقی خورد ب فکر خودکشی نرو

احمق نشی خودکشی کنی! اگه شوهرت دوباره ازدواج کنه بچه هات بیچاره میشن چون دیگه هیچ کسیو ندارن. زمان ...

اگر الان خونه مادربزرگم نبودم و تنها بودم با همین نوشته ی تو زار زار تا فردا گریه میکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حرفی نیست 🥲

اونی که کم میاره این کارو میکنه.شما باید از قبلم قوی باشی بخاطر بچه هات ..هروقت خواستید میتونی بچه ها را ببینی این حق قانونی شماست.انشاالله به بچه هات برسی.که حتما هم میرسی.....