2777
2789
عنوان

واگعیه یا کیکه؟!

318 بازدید | 17 پست

عذرخواهی می‌کنم این چرت و پرتا چیه بعضیا تو نی نی سایت نوشتن؟

این ماجرا های عجیب ختنه تو خونه و ختنه سورون و اینا واقعیه؟! اونم برای پسر بچه ۸،۹ ساله؟!

والا از وقتی ما شنیدیم پسرا رو تو مطب و کلینیک و اینا ختنه می کردن، اونم تو نوزادی. ختنه سورون هم یه چیزی مثل عقیقه و ولیمه به دنیا اومدن بچه بوده!

کی تا حالا پسر بزرگ رو تو خونه اونم جلو مهمونا ختنه می کردن؟! بعدم دنبلی دینبو راه مینداختن؟!

نمی‌دونم! شایدم من خبر ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم از کی شنیدم یا اینجا سالها یبل گفتن یه پسر ۱۹ یا ۲۰ ساله هم ‌ختنه کرده رودن براشم جشن هم گرفته بودن 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نمیدونم از کی شنیدم یا اینجا سالها یبل گفتن یه پسر ۱۹ یا ۲۰ ساله هم ‌ختنه کرده رودن براشم جشن هم گرف ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆جدی ۱۹،۲۰ ساله؟؟؟؟؟؟؟

پایتخت طنز بود دیگه:/ نقی بود که دامن پوشیده بود بچه هم بپوشه

آهان آره! اونش خنده دار بود! ولی خوب راستش من خوشم نیومد! خواهر کوچیکه م و دختر عمه م و اینا هی سؤال میکردم چی شده چی شده؟ این چرا دامن پوشیده؟ میخوان چیکارش کنن؟ بعدم هی می خندیدن! یه جوری بود به نظرم.

حد اقل کاش دختر بچه ها اون قسمتش رو نمی دیدن! آدم می ترسه دچار بلوغ زودرس و چمیدونم چی چی بشن!

با این حال نظر شما کاملاً برای من محترمه