2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. میگن روزی 2تا بایذ بخوریم شما روزی یکی خوردی تاثیرش کم نشده؟؟ عوارض نداشت؟؟ خارجی و ایر ...

سلام آره واسه من اثر داشت عوارضی هم ندیدم خارجیش لزل هست ایرانیش پیگمنتا ددمکس

سلام آره واسه من اثر داشت عوارضی هم ندیدم خارجیش لزل هست ایرانیش پیگمنتا ددمکس

ایرانی و خارجی هم قیمته؟؟ کدوم بهتره؟؟

واقعا پوستت روشن تر شد؟؟ اگه 3ماه استفاده کردیم بخوایم دوباره استفاده کنیم ضرر داره؟؟ میگن نفح داره 😐

ایرانی و خارجی هم قیمته؟؟ کدوم بهتره؟؟ واقعا پوستت روشن تر شد؟؟ اگه 3ماه استفاده کردیم بخوایم دوبار ...

خارجیش یه تومنه این ۵۰۰ خارجی بهتره قطعا اگر قطعش کنی پوستت به مرور بر میگرده حالت اول

به حالت قبلش برمیگرده رو ش زده دورش سه ماه تا شش ماهه من دکتر ننوشت خودم خریدم خوردم

میگن دورش 3ماهه یا 6ماهه هست یعنی تا همین مدت باید استفاده کنیم بعد قطع کنیم؟؟؟ اینو متوجه نمیشم عزیزم. اگه همیشه مصرف کنیم مشکلی پیش نیاد پس چرا میگن دوره 3ماهه باید بخوریم