2777
2789

خانما لطفا کامل بخونید و بعد نظر بدید بحث ایندمه😭😭

بخدا اگه از من بدبخت تر دیده باشید عقدیم ۱۸روز به عروسیمون مونده یعنی هیچ کاری به ذهنم نمیاد کاریم باشه من توانشو ندارم شرایطشم ندارم

خانواده من خیلی خیلی عقاید خشکی دارن بیشتر حرف مردم براشون مهمه تا من توان مالیشونم اونقدر نیست که بگم حمایت میتونن بکنن

اومدم مثلا این تحفه رو انتخاب کنم مثلا راحت شم از چاله افتادم تو چاه  دخترا به حرف این و اون که میگن علاقه بعد ایجاد میشه بعد جذبش میشین و فلان اصلا گوش نکنید اگه کسیو از همون اول دوست ندارید و حس خوبی بش ندارید حستون عوض نمیشه گند نزنید تو آینده تون

تاکید میکنم حتی اگه طرفتون از همه لحاظم کامل باشه بازم هیچ فرقی نمیکنه مثل الان من

خود من قبول دارم خودخواهی کردم و بخاطر اینکه از خونه خودمون خلاص شم راضی شدم طرف مقابلم برام مهم نبود ولی کارما زد ب کمرم اونم دوستم نداشت ولی تا عقد اصلا نشون نداد

اونروز که قشنگ از صبح تا شب که پیش هم بودیم اصلا حرف نمیزد همش داشت چت میکرد امروزم که اصلاااااا به من توجه نکردددد انقدر راحت جلوی من تلفنی حرف میزد بعدم نمیکرد حداقل از روی بلندگو برداره گذاشته بود رو بلندگو و داشت کاراشم میکرد

منم گفتم این چه وضعش پاشو خودتو جمع کن انقدر پرویی که داری با دختر جلوی من حرف میزنی اونم پرو پرو بهم گفت مشکل داری برو درخواست طلاق بده اگه بابات نکشتت طلاقت میدم

انقدر گریه کردم بعد اون کثافت آشغال اومده بود پشت در اتاق صدای خر از توی گوگل پلی کرده بود

من قبلا با کاربری پاییز تو نی نی سایت بودم قبل از عقدمونم تاپیک میزدم سوال میکردم که بخاطر بحث سیاسی ترکید کاربریم این کاربری جدیدمه

من تا ۱۸روز دیگه جز خودکشی چه کاری از دستم برمیاد اخه؟😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طلاق 

گورع بابای حرف مردم

گورع بابای همشون لعنت به همشون

سیفونو بکش رو این مرتیکه

نشو مثل من با یه بچه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
اخه مامان بابا منو میشناسی؟؟ اگه نکشن خونه رام نمیدن

الان اینحوری میگن 

جدا شدی 

میزارن مستقل باشی 

عمرا بزارن

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

اخه مامان بابا منو میشناسی؟؟ اگه نکشن خونه رام نمیدن

بمیری بهتره 

برو باباتو اینا بکشنت بهتره این مرتیکه عذابت بده

طلاق

و تمام

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ