2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب چشم دیدم ک خود مرد خرابه

ی نمونه خودم از قیافه ۹۹درصد از شوهرم سرترم مسعولیت پذیرم.اهل حساب کتاب و منطقم تو تک تک طایفه ی شوهرم هرررررکی دیده گفته فلانی حیف عروست ک واسه پسرت گرفتی دخترمردمو بدبخت کردی حالا شوهرم معتاد ب شیشه هرویین قرص.بی مسعولیت بی عرضه مشکل بچه دارشدن داره مستاجره ماشین نداره ب عالم ادم بدهکاره رابطمونمو ک نگه برات دو سه ماه ی بار ب زووووور ب زور دارو قیافه صفرررر 

با نهااااایت وقاحت و پررویی با ۱۲نفر ریخته بود رو هم الان منم ازخدام برگردم درقبال این همه کمبود خیانت کنم بعد توجیح کنم ک شوهرم ال و بله پس از ذات خرابشون ک میرن دنبال کثافت کاری

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

منم یک‌ماه فهمیدم شوهر بی شرفم به من خیانت کرده و رابطه ی جنسی داشته با ی اشغال والا منم از شوهرم خوشگلترم و با سلیقه بالای ۲۰ سال زندگی مشترک و ی دونه بچه دارم که مشکل نازایی هم از طرف اون هست با همه چیش ساختم و حالا بعد این همه سال زندگی بیشرف به من خیانت کرده شب و روزم سیاهه نمیدونم چیکار کنم حالم خدب شه من میگم این که میگن زن مقصره اشتباههست بر فرض  کمبودی باسه برای دو طرف چرا باید مرد بره خیامت کنه

دوماه دوماه کمر بی صاحبش میگرفت و ازم دوری میکرد چطور حالا ی هو میره دنبال هوا و هوسش  یک بار محبت نداشت به من ارایش کردم ندید تولدم و هیچی نخرید حالا شوهر مقصره یا زن؟

الان عزیزم باهاش زندگی میکنی؟

اره خیلی دوندگی کردم واسه طلاق اما نتونستم ثابت کنم طلاق نداد ازطرفیم بیشتر بخاطر نامادری و بابام نتونستم طلاق بگیرم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره خیلی دوندگی کردم واسه طلاق اما نتونستم ثابت کنم طلاق نداد ازطرفیم بیشتر بخاطر نامادری و بابام نت ...

منم‌مجبورم اما اصلا حتی نمیتونم نگاش کنم انقدر تنفر دارم ازش یک ماه خیلی خیلی حالم بده

منم‌مجبورم اما اصلا حتی نمیتونم نگاش کنم انقدر تنفر دارم ازش یک ماه خیلی خیلی حالم بده

من تنها کاری ک کردم وکالت تام گرفتم ازش هرچند اه دربساط نداره اما حقوق و پول پیش خونه و اختیارات همه چی دست خودم همین

چقد از عمل میگذره و اینکه چقد استراحت کردین کجا عمل کردین عزیزم 

یکسال مراقبت بعد عمل میخواد تا یک ماه استراحت مطلق ولی تا یکسال جارو برقی و برداشتن چیزهای سنگین ممنوع تا یک سال کمربند بستم و من تهران ساکنم و اینجا هم عمل کردم