بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینو باید با ساپورت بپوشی حالا نمیدونم قدش تا کجاس
اگه شلوار بپوشی بدریخت میشه
خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده . التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .
عزیزم برای بیرون هستش البته خیلی مجلسی نیستش بیشتر برای اینکه میخواهید برید مسافرت وتوی راه راحت باشید و وقتی جایی پیدا میشید لباستون هم شیک باشه هستش،یا جمع های دوستانه بیرون میرند عزیزم
خدایا منو لایق مادر شدن بدون و فرزند سالم و صالح بهم بده . التماس دعا .... نی نی سایتی های عزیز برای همتون ارزوی عاقبت بخیری میکنم انشالله حاجت روا بشین .
[QUOTE=317275719]مثلا شلوار لگ چطوره با مانتوهای بلند[/QUOT
آره خوب میشه عزیزم در کل یا لباست رو تا روی زانو انتخاب کن یا بالاتر ازش(بستگی به طرز پوشش خودتون داره البته)یا بلند تا پشت پا اینجوری خیلی شیکتر میشه البته این نظر من هستش عزیزم
عزیزم کلا تیپ باید همخونی داشته باشه . یکی با لباس گشاد باکلاس دیده میشه یکی شلخته دیده میشه ....
کلا باید ببینیم به انداممون چه لباسی میاد .
لگ هم خوبه .