2777
2789
عنوان

میشه بجز خانما آقایونم جواب بدن که چرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 30 پست
بخدا طرف شب اومد گفت سلام و همون شب قربونت بشمم میگفت بعد فردا ظهرش گیر داد ببینمت  ما مشهدی ا ...

آره بخدا الان میگه سلام بخدا من قصدم خیر و فلان دوساعت بعد میگه میشه عکستو ببینم میشه بی حجاب بفرستی میشه سوال بی تربیتی بپرسم😪وای خدا برشون دار

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فکر کردی دنبال چی ان  واسه خرج بدن ک نمیان واسه همین دلیل میان

خرج بخوره تو سرشون همون اول میگن ما از دخترایی میتیغه خوشمون نمیاد بعد ما باید از پسرای لاشی خوشمون بیاد

شاید باورت نشه حتی تو ازدواجم دنبال همونن😐🤦🏻‍♀️

آره بابا ، یارو هرچی از دهنش میاد به زنش میگه بعد شب تو رختخواب شلوار زنش رو میکشه پایین ، آخه مردتیکه روت میشه تو چشاش نگاه کنی چه برسه که ...

عجب  ما که پیشنهاد ندادیم نمیدیم هم خودمون اندازه کافی دردسر داریم یه چیزی نباشه یه غم این مدل ...

امیدوارم همینجور باشه والا ما با هر پسری چه دارای شخصیت اجتماعی چه بی شخصیت چه تحصیلکرده چه بازاری چه کارمند چه خواستگار برا ازدواج چه دوستی اول گفت عکس لختی و پیشنهاد رابطه ناجور داد ایول به شما که باز گرفتارین 

بخدا همه همشون یه ذره هم به چیزی فکر نمیکنن الهی که لعنت بشن بخدا ادم دیوانه میشه

بعد میگن چرا شما زنا پول پرستید ، شما اول دیت از ک... پرستی بردارید تا ما هم کوتاه بیاییم

آره بابا ، یارو هرچی از دهنش میاد به زنش میگه بعد شب تو رختخواب شلوار زنش رو میکشه پایین ، آخه مردتی ...

اصلا جنسشون اینه پرو از خودراضی و فقط شکم و پایین شکمشون براشون مهمه نمیدونن با طرف ادمه احساس داره

بعد میگن چرا شما زنا پول پرستید ، شما اول دیت از ک... پرستی بردارید تا ما هم کوتاه بیاییم

جونشون  به پول بسته س اسم پول ببری اوه میگن تو بخاطر پول و فلان خب عقب موندها شما عاطفه دارین محبت دارین فقط چشمتون به یه چی ماس اگه بمیریم از ناراحتی اول میگی من فلان کنم نمیگی بابا اعصابش حالش روانش بعد ما دلمون به چی خوش باش بجز همون پول که اونم ندارین خداروشکر داشته باشینم برا ما نیست

بخدا فکرنمیکردم اصلا اینجوری باشه چون تو گروه واسه درس صحبت بود اومد پی وی یاد عکس افتاد

عزیزم هیچ دختری فکز نمیکنه ما دخترا والا قصدمون خیره این لعنتیا فکرشون اینه بعدم میگن شما عاطفه نداربن یعنی ما باید سریع شلوار بکشیم پایین تا برا اقایون پر از احساس و محبت بشیم اخه یکی نی بگه اسکولا ما که میدونیم شما گیر چی هستین