ماهمش سر هیچ و پوچ دعوامون میشه سر هرچیزی شوهرم زنگ میزنه به دوتاخانواده،میگم چراخودت مشکلاتتو حل نمیکنی،الانم بخاطر اینکه بدون مشورت بامن ماشینشو داده به دوستش درحالیکه من باردارم خانم دوستشم بارداره،میگم شاید من ی اتفاقی برام افتاد نباید ی خبر بدی ماشین دادی بهشون؟خیلی دعواهایی لفظی و فیزیکی تاحالا داشتیم سه ساله ازدواج کردیم تازه بچه اولمون توراهه،اصلا خرف گوش نمیده از دیروز داریم دعوا میکنیم دیشبو امشبم جداخوابیدیم،هردومون به هم حرفای بدی زدیم و میگیم ازهم جدابشیم،بریم شهرستان چند روز دیگه تکلیفمونو روشن کنیم،هردفه یسری سر پسرخالش،یسری سر پسر عموش دعوامون میشه میگه من مردم حرف حرف منه من تصمیم میگیرم،بنظرتون این واقعا ظلم نیست؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا ماشینو داده چی شده مگه؟ خدا میگه رحم کنید تا بهتون رحم بشه
الحمدلله شمام که چیزیت نیست موقعیت اورژانسی ام ندارید الکی استرس نده به اون بچه تو شکمت
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیخیال شوهرت شو تا عواقب کارش خودش ببینه بچه ت رو تنبیه میکنی که ازشوهرت انتقام بگیری
خب بزارمش بحال خودش؟اینجوری من همش حرص میخورم از دست خودشو کاراش،بخدا خسته شدم بس ک بهم بی احترامی کرده و منو دید گرفته،سنی ندارم ولی اندازه ده سال انگار تنها و پیر شدم
😔هی من از شما بدترم... ی احمق هم نصیب من شده فشار اورده ب اعصابم خدا لعنتش کنه
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
زیادی حساس شدی روش عزیزم حالا ماشینو داده چی شده مگه؟ خدا میگه رحم کنید تا بهتون رحم بشه الح ...
این خانواده اصلا خانواده خوبس نیستن،قراربوده باهاشون قطع ارتباط کنیم،اصلا ما رفتو امد همکاری نداشتیم اینم چون شوهرم اصرارکرد،همش حسودی و دنبال اینن مارو بجون هم بندازن،نمیگم کمک نکنه،بدون مشوزت اینکارو کرده و دروغم بهم گفت گفت فرداصبح میبره درصورتی از روز قبل ماشینو داده بود گفته بود صبح میاره درصورتس ک تا شب نیوردش به روشم میاری میگ حتما کار داشته،بخودم گفته از قبل..
خخیی رومخمه،بهش میگم فلان جانریم میگ اگ مادرم بهم گفت من به اون نه بگم بخاطر اینکه تو نمیخای بری
😐 واقعا چی بگم... من یکی کم اوردم اصلا حوصله ندارم دیگ بخدا.. منم مثل شمام... جرات نذارم چیزی بگم وحشی میشه
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
بیخیال شوهرت شو تا عواقب کارش خودش ببینه بچه ت رو تنبیه میکنی که ازشوهرت انتقام بگیری
الان میگید چکارکنم؟
میدونم هرچی هم بگه باز ب طلاق نمیکشه یاخودش کوتاه میاد،یا خانواده هااشتیمون مبدن،سر ی مسئله اونقدر میدونم ک دیگ ب اونجا نمیکشه،ولی الان اون هرجامیخاد میره،هرکاردلش بخاد میکنه،ولی من ن همش توخونم اعصابم خورده بدون اجازشم حق ندارم بیرون برم،چکارکنم،همینجور بی توجه باشم؟چند روز دیگ قرار بوده قبل دعوا هم قراربوده بریم شهرستان دیدن خانواده ها