2777
2789
اره عزیزم همون ای وی اف

مامان خانوم میخای بشی دوباره....عزیزم هزینش چقدره پروسش سخته ؟واسه تععین جنسیت ارزش داره؟

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺وای نی نی

اونم دخمل😍🤲🏻

مبارکه🌸

فک کن... من قبل بچه دار شدن از بچه داشتن متنفر بودم! الان به دومی فکر میکنم🔫😑

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

🌷🌷انشاءلله یه نی نی خوشگللللللل میاددددد تو بغلت در آیندههه

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

ن جنینام انقدری نبود ک ریسک کنم برا تعیین جنسیت

بسلامتی .فقط به چیزهای خوب فک کن.به بارون.اسمون.دریا.پرنده ها.دست و پای کوچولوی نی نی ..

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
مامان خانوم میخای بشی دوباره....عزیزم هزینش چقدره پروسش سخته ؟واسه تععین جنسیت ارزش داره؟

فداتم من الان فقط انتقال جنین داشتم تخمک کشی نداشتم دیگ ک با دارو ازمایشا سونو و انتقال فردا بیست پام دراومد

🥺وای نی نی اونم دخمل😍🤲🏻 مبارکه🌸 فک کن... من قبل بچه دار شدن از بچه داشتن متنفر بودم! الان به ...

من از اول عاشق بچه بودم اما حقیقتا بعد تولد پسرم تا ی مدت گفتم خدایا توبه

سلام عزیزم.انشالله که جواب هزینه هاتو بگیری اقدام طبیعی کردی و نشد و به ای وی اف فکر کردی؟

از اول نازایی داشتم بچه اولمم ای وی اف دیگ ترجیح دادم وقت نذارم برم دنبال همون درمان