عزیزم منم به تازگی کونولوسکوپی انجام دادم کسایی که آندوسکوپی انجام دادن رو هم اونجا دیدم اصلا ترس و نگرانی نداره .
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤ میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .
برام دعا کن که هم چیزی نباشه و هم ب خوبی انجام بشه
حتما عزیزم انشاالله که چیزی نیست و بهت میگن سلامتی . شمام برای من دعا کن چون قراره جواب کونولوسکوپیم فردا پس فردا بیاد خیلی نگرانم .
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤ میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .
والا عزیزم با ر اول از استرس وترس هیچی یادم نیس دفه دوم ک با منشی رفتم رو تخت خوابیدم ی چیزی گذاشت دهنم مثل شلنگ دیگه هیچی نفهمیدم یهویی ک بیدار شدم دیدم سرم رو دستمه تموم شد رفتم دکتر جوابمو داد رفتیم خونه همین
الهی که به حق خود صاحب الزمان از هر دوتامون سالمه سالمه سالم باشه و دلمون خوش بشه .من برات دعا میکنم ...
باشه عزیزم . انشاالله هر دومون سالم باشیم . تو هم خبر سلامتیتو بهم بده .😊
مشکلت چی بود من انگار معدم زخم شده چون زیر قفسه سینه و پشت کتفم ب شددددت درد داره
من قبلا از ترس شدید کرونا ترس مردن داشتم هیچی نمیخوردم اشتهام صفرصفر بود ۳تا۴ روز غذا نمیخوردم معدم عصبی شد بعد اندو نشخص شد ک میکروب دارم دفه دوم خودم خواستم ببینم ک میکروب دفع شدس یا ن ولی الان ۱سال ک دوباره دقیقا علایم شما ب علاوه درد دست وپشت حتی فک وقتایی گوش چپ هم دارم
عزیزم از درد و بیهوشی اصلا نگران نباش چون خیلی راحته و مثل این میمونه که خواب باشی و بعد از اینکه کارشون تموم بشه بیدارت میکنند .