2777
2789

عزیزم منم به تازگی کونولوسکوپی انجام دادم کسایی که آندوسکوپی انجام دادن رو هم اونجا دیدم اصلا ترس و نگرانی نداره . 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعا کن که هم چیزی نباشه و هم ب خوبی انجام بشه 

حتما عزیزم انشاالله که چیزی نیست و بهت میگن سلامتی . شمام برای من دعا کن چون قراره جواب کونولوسکوپیم فردا پس فردا بیاد خیلی نگرانم .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

چه جور بیهوش میکنن انو دقیق بهم بگو 

والا عزیزم با ر اول از استرس وترس هیچی یادم نیس دفه دوم ک با منشی رفتم رو تخت خوابیدم ی چیزی گذاشت دهنم مثل شلنگ دیگه هیچی نفهمیدم یهویی ک بیدار شدم دیدم سرم رو دستمه تموم شد رفتم دکتر جوابمو داد رفتیم خونه همین 

حتما عزیزم انشاالله که چیزی نیست و بهت میگن سلامتی . شمام برای من دعا کن چون قراره جواب کونولوسکوپیم ...

الهی که به حق خود صاحب الزمان از هر دوتامون سالمه سالمه سالم باشه و دلمون خوش بشه .من برات دعا میکنم .بعد نتیجشو بهم بگو 

الهی که به حق خود صاحب الزمان از هر دوتامون سالمه سالمه سالم باشه و دلمون خوش بشه .من برات دعا میکنم ...

باشه عزیزم . انشاالله هر دومون سالم باشیم . تو هم خبر سلامتیتو بهم بده .😊

مشکلت چی بود من انگار معدم زخم شده چون زیر قفسه سینه و پشت کتفم ب شددددت درد داره 

من قبلا  از ترس شدید کرونا ترس مردن داشتم هیچی نمیخوردم اشتهام صفرصفر بود ۳تا۴ روز غذا نمیخوردم معدم عصبی شد بعد اندو نشخص شد ک میکروب دارم دفه دوم خودم خواستم ببینم ک میکروب دفع شدس یا ن ولی الان ۱سال ک دوباره دقیقا علایم شما ب علاوه درد دست وپشت  حتی فک وقتایی گوش چپ هم دارم 

عزیزم از درد و بیهوشی اصلا نگران نباش چون خیلی راحته و مثل این میمونه که خواب باشی و بعد از اینکه کارشون تموم بشه بیدارت میکنند .