2777
2789
عنوان

دندانپزشک خوب تو کرج بهم معرفی کنید

8908 بازدید | 37 پست

خسته شدم دکتر خوب پیدا نمیکنم

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا که قیمتشم منصفانه باشه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
کلینیک شفا محمدشهر  

دندون چقدر میکشه؟؟ از دندون درد دارم میمیرم میخوام بکشم

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
بالا باشه نمیتونم دکتر دیگه نمیشناسید؟

منم خیلی هزینه ها بالاس

دنبال یه جاییم که منصفانه باشه

سلام 

منم دنبال دندونپزشک بودم که خواهرم بهم گفت تو گوهردشت کلینیک خدمات دندانپزشکی هست که با بیمه تامین اجتماعی رایگانه و کارشون هم میگفت خوبه  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم خیلی هزینه ها بالاس دنبال یه جاییم که منصفانه باشه

شما میدونی الان قیمت دندون کشیدن چنده؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
سلام  منم دنبال دندونپزشک بودم که خواهرم بهم گفت تو گوهردشت کلینیک خدمات دندانپزشکی هست که با ...

بیمه ندارم