2777
2789

بارداری تون سالم بود ؟من دارو استفاده کردم باردار شدم دقیقا روز ۱۶پریود درد ازاد شدن تخمک داشتم چون ۱۴دهم امپول زدن 

حالا بعد پنج روز تاخیر عدد بتام ۱۸۹بود ک رنج ازمایشگاه زده دو الی سه هفته 

بر اساس تاریخ پریود ۵هفته ام 

حالا دکتر گف باید تکرار کنی چون احتمال خارج رحمی یا پوچ😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ میشه من پنج هفته باشم بعد خارج رحمی باشه درد نداشته باشم لکه بینی نداشته باشم؟؟حتی درد پریود ندار ...

بابا نرووو پیشش من انقد تو حاملگیام دکترای وامونده اذیتم کرذن حفظم این چیزارو.حتی گف سونو نری

تا هشت هفته نشدی

یعنی بشمار ازالان پنج هفته دیگ برو.

ازمایش های زیاد اول بارداری خودش باعث لکه بینی میش طب اسلامی میگ

ب حرفم گوش کن نرو

نمیرم دیگ  ممنون ک کمکم کردی گلم خیلی ترسیدم

خواهش میکنم ن نترس

من بتام کااملا نرمال بود خودمم میدونسم بعد دکتر واموندم گف چقد کمه فلانه پرت کرد ازمایشمو جلوم

خداشاهد انقد دلم شکست

سونوم زود فرستاد نشون نداد

ولی حامله بودم.

خواهش میکنم ن نترس من بتام کااملا نرمال بود خودمم میدونسم بعد دکتر واموندم گف چقد کمه فلانه پرت کرد ...

نمیدونی چی بهم گذشته نمیدونی چقد سختی کشیدم این شهر اون شهر رفتم دوا درمون تا باردار شدم ۴سالع منتظرم، سه ماه پیش پوچ بود بتام یک هفته بعد تاخیر ۴۳۰۰بود بعدم سونو ک کورتاژ شدم

حالا ک دوباره باردار شدم اینحوری میگن