2777
2789

از نظر بقیه من خیلی خوشبختم ولی مشکلاتی دارم تو زندگی زناشوییم که از پا درومدم 

تاحالا با هیچ کس نتونستم درباره مشکلاتم درد دل کنم الانم نمیتونم حتی بنویسمشون انقدر ک زیادن😭😭😭😭

فقط زشتی های زندگیم به چشمم میان

همیشه راهنمای دیگران بودم و هستم ولی خودم هزاربار به خودکشی فکر کردم نا امیدم از آینده ام افسرده شدم به هیچکس نمیتونم دردمو بگم😭😭😭😭😭

بیاید بگید اگه همسرتون چه ویژگی هایی داشته باشه خوشبختید 

شاید اینجوری بتونم دیدمو عوض کنم😭😭😭😭

پزشک عمومی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی اخه اگه همسرت چه ویژگی ای داشته باشه خوشبختی؟؟؟

چرا چیزایه دیگه رو به خوشبختی ربط میدی؟ 

آدم فقط وقتی خوشبخته که از درون احساس خوشبختی کنه 

وقتی خوشبخته که از درون آرامش داشته باشه خودشو دوست داشته باشه به خودش اهمیت بده احساس درونی خودشو بشناسه.

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
مشکلت چیه عزیزم

از زندگیم راضی نیستم نا امیدم

همسرم رو خیلی دوست دارم ولی اون تمام بدی های من رو میگه

و میگه انتظاراتشو براورده نمیکنم و خیلی پرتوقعه و همیشه میگه من میخام تو ادم بهتری بشی

پزشک عمومی

یعنی چی اخه اگه همسرت چه ویژگی ای داشته باشه خوشبختی؟؟؟ چرا چیزایه دیگه رو به خوشبختی ربط میدی؟&nbs ...

منم مشکلم همینه دیگه درونم داغووووونه😭😭😭از بیرون هیچ کس حتی شک نمیکنه من چه حالی دارم

پزشک عمومی

یعنی چی اخه اگه همسرت چه ویژگی ای داشته باشه خوشبختی؟؟؟ چرا چیزایه دیگه رو به خوشبختی ربط میدی؟&nbs ...

بخاطر این پرسیدم ک از نظر بقیه شوهر من خیلی خیلی عالیه و همه حسرتشو میخورن

میخام ببینم یه مرد باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا همسرش خوشبخت باشه

پزشک عمومی

منم مشکلم همینه دیگه درونم داغووووونه😭😭😭از بیرون هیچ کس حتی شک نمیکنه من چه حالی دارم

خب درونتو درست کن. با تراپیست صحبت کن . سرچ کن . کتاب بخون راجبش. بشین روی کاغذ برای خودت بنویس که چه چیزی حالتو خوب میکنه . روی عزت نفست کار کن . پادکست های مربوط به عزت نفس و ... گوش کن

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
خب درونتو درست کن. با تراپیست صحبت کن . سرچ کن . کتاب بخون راجبش. بشین روی کاغذ برای خودت بنویس که چ ...

اگه میتونستم و همون اول میرفتم پیش تراپیست

من حتی اجازه ندارم داروهای ضدافسردگی بخورم تراپیست ک بماند

اینایی ک گفتی رو من به همه میگفتم ولی آدم باید تو یه حدی باشه تا بره سراغ اینکارا

من یه پوسته ی خالی ام😭😭😭ظاهر زندگیم همه حسرتمو میخورن ولی من بیچاره ی بیچاره م😭😭😭تنهای تنها

دارم میمیرم انقدری ک دلم پره و نمیتونم صحبت کنم😭😭😭

پزشک عمومی

از زندگیم راضی نیستم نا امیدم همسرم رو خیلی دوست دارم ولی اون تمام بدی های من رو میگه و میگه انتظا ...

خوب عزیزم اینقدر سخته که بخاطر هم تغییر کنید ابجی برید روانشناس دوتایی مشکلتون حل شه ابجی جان اصلا شده شما یک بار باهم یک جایی دوتایی بشنین و انتظارتتون و خواسته هاتون رو از هم بگین 

خوب عزیزم اینقدر سخته که بخاطر هم تغییر کنید ابجی برید روانشناس دوتایی مشکلتون حل شه ابجی جان اصلا ش ...

هزار بار گفتیم خیلی باهم حرف زدیم اون از من بریده😭😭😭😭

پزشک عمومی

حتی وقتی اینجا تاپیک زدم هم میترسم حرف دلمو بنویسم 

انقدری ک زندگیمو همه جا حتی به خودم خوب و عالی نشون دادم جرئت نوشتن درد دلمو ندارم😭😭😭

پزشک عمومی

از زندگیم راضی نیستم نا امیدم همسرم رو خیلی دوست دارم ولی اون تمام بدی های من رو میگه و میگه انتظا ...

الهی

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.