2777
2789
عنوان

تفسیر آزمایش روماتیسم

1591 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. کسی بلده آزمایش روماتیسم رو تفسیر کنه؟ من میگم منفیه.ولی خواهرم میگه نه روماتیسم داره. RF رو ۲ نوشته...

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

عزیزم  ازمایشات روماتیسم بهتره  توسط پزشک متخصص مخصوص خودش جواب رو بگه 

برادر من چند ساله درگیر روماتیسمه و 2  سال هیچ دکتری نمیفهمید درد واقعیش چیه تا اینک بالخره تشخیص روماتیسم دادن

انشالله برای خواهرتون منفی باشه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفیه

واقعا؟ پس اون ۲ چیه ؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

عزیزم  ازمایشات روماتیسم بهتره  توسط پزشک متخصص مخصوص خودش جواب رو بگه  برادر من ...

آره باید وقت بگیره ببره دکتر.

داداشتون جوونه؟ بهتره الان ؟

آره باید وقت بگیره ببره دکتر. داداشتون جوونه؟ بهتره الان ؟

بله جوونه26 سالشه 

اون اوایل خیلی درد داشت چون باید دارو میخورد برای روماتیسمش و هیچچچ دکتری تشخیص درست نمیداد، حالا میرفت دکترای خوب تهران!

خلاصه فهمید روماتیسم داره شروع ب یسری دارو و مکملای تقویتی خوردن ، و چند ماه یکبار امپول میزنه ، مامانم یسری با ناراحتی میگفت امپولش مثل موشکه و غصش میگرفت/

الان هم شکر خدا بهتره  و میره سرکار ماشالله اما امپول باید بزنه و اینک روماتیسم درمان نداره فقط کنترل میشه کرد 

خواهرتون چند سالشه؟

انشالله ک منفیه ازمایشش منم اینارو گفتم چشمام پر شد خدا ب همه سلامتی بده انشالله 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
بله جوونه26 سالشه  اون اوایل خیلی درد داشت چون باید دارو میخورد برای روماتیسمش و هیچچچ دکتر ...

الهی که زودتر خوب بشه و دارو مصرف نکنه.واقعا خیلی سخته. 

خواهرم نیست گلم شوهرمه ۳۴ سالشه. خیلی بدن درد داره.آزمایشو فرستادم خواهرم نظر بده.گفت داره.

حالا فردا وقت بگیرم‌از دکترش.

انشاءالله عاقبت بخیر بشن داداشتون. نگران نباشید سنی نداره شاید خوب شد به امید خدا.

الهی که زودتر خوب بشه و دارو مصرف نکنه.واقعا خیلی سخته.  خواهرم نیست گلم شوهرمه ۳۴ سالشه. خیلی ...

بله عزیز ادم باید همیشه امید داشته باشه خدا برای هرکی بخواد معجزه میکنه..

شما وقت دکتر بگیرید و برید توکل کنید ب خدا انشالله طوری نیست