2777
2789

خیلی دلم شکست...این اخریا خیلی دست به عصا بودیم باهم...مشکلات زیادبود و اوقات تلخ...بااینکه برادرشوهرمجردم اومد خونمون..منم باهاش خیلی خوبم...کلا بابرادرشوهرام‌و خوبم...این مجرده..از صبح از خونه اونیکس داداشش اومد.. جاریم از تنبلی صبحانه هم نداده بود..براش لباساشوشستم..کاراشوکردم..چون دوست داداشم هست..کلا راحتیم باهم...

عصرک رفتم دشووی اومدم دیدم اینا حاظرن..شوهرموگفتم کجامیرین چراحاظرشدین..گفت میرسم بیرون.. گفتم می‌دونم آخه یه دفعه کجا...با لحن بدی گف میگم برون دیگه...جلوبرادرشوهرم..منم هیجی نگفتم..اومدم توحال نشستم....طولانی میشه میرم پست بعدی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برادرشوهرم راجب ثبت نام خودم پرسیدم چون داشتن تلاش می‌کردم یه جایی ثبت نامم کنند..خیلی پرو..برگشت گف از خودش بپرس دلش بخواد بهت میگه دیگه...

اینو‌ک‌گفت خیلی به برخورد..

از برادرشوهرم راجب ثبت نام خودم پرسیدم چون داشتن تلاش می‌کردم یه جایی ثبت نامم کنند..خیلی پرو..برگشت ...

برادرشوهرت گفت

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

همینجورفقط نگاش کردم هیچی نگفتم.. موقع خدافظی هم جواب ندادم..خیلی دلم از شوهرم شکست..براخودم گفتم اگه اون اینجوری نمیکرداینم اینشکلی جوابمونمیداد..حرکت بزرگتریمو نگه می‌داشت..اینارفتن‌منم نشستم به گریه...

تصمیم گرفتم دیگه سرویس ندم بهشون..و ندادم...یکی دو ساعت بعد ک‌اومدن رفتم اتاق زیر تو..و محلشون ندادم

چرا کسی باید لباس برادر شوهرش رو بشوره

منم با برادر شوهرام خیلی خوبم با هم میگیم میخندیم دوسشون دارم تو حیطه کاریشون هر کاری بتونن برای من و شوهرم انجام میدن ما هم همینطور ولی بمیرم اینکار رو براشون نمیکنم