2777
2789
عنوان

تنهایی دخترم💔

130 بازدید | 8 پست

دخترم ابتدایی هست (کلاس چهارم)  و شاگرد نمونه هست و در مسابقات استانی برنده هست،به عنوان مجری و  بازیگر کار کرده و حتی سابقه اجرا جلو دوربین وگویندگی داره.نقاش و هنرمنده و تازگی به عنوان عضو شورای دانش آموزی رای آورد و سفیر سلامت و... عضو فعال هست.

از لحاظ تمیزی و وسائل و... حرف اول رو در کلاس میزنه و ادبش زبانزد معلم و مدیر و .... هست.

امسال که وارد شیفت دوم شد دخترم رو به کلاس دیگری جدا از دوستان کلاس سومش فرستادن(به بهانه اینکه معلم این کلاس نسبت به سایر معلم ها بهتر هست اما بماند که معلم نمونه هم همون ابتدای سال بیمار شد و تعویض شد...).

الآن دخترم داخل کلاس دوست داره اما همیشه برای زنگ های تفریح تنها هست و دوستانش با باقی بچه ها میرن.دویت صمیمی 

باوجود اینکه دختر مطرح و نمونه ای هست این برام عجیب و بسیار ناراحت کننده هست که تنها بمونه.فکر میکردم میتونه مثل سال های کذشته که دوستان صمیمی زیادی داشت امسال هم به همین صورت عمل کنه برای همین هم ابتدای سال که دیدم از دوستانش که در کلاس دیگر بودند جدا افتاده نگران نبودم.

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤

من هر سال کلاسم جدا میشه زنگ تفریحی میرفتم کلاس دوستام 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر سال کلاسم جدا میشه زنگ تفریحی میرفتم کلاس دوستام 

دوستای دیگه اش کم کم دوستای جدید پیدا کردن ابتدای سال همین کارو میکرد اما کم کم همین روابط هم کمرنگ شد

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
وابستگی خوب نیست بیخیال

منظورتون وابستگی به دوستان هست؟

تا حدی قبول دارم پارسال دوست صمیمی دخترم از مدرسه رفت و دخترم خیلی تنها موند

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤
 منظورتون وابستگی به دوستان هست؟ تا حدی قبول دارم پارسال دوست صمیمی دخترم از مدرسه رفت و دخترم ...

آره بنظر من کلاسشو عوض نکن اگرم خودش ناراحت بود قانعش کن بلاخره که راهنمایی جدا میشن از هم

خواهش میکنم جواب بدید شما کیسه صفراتونو عمل کردید یا با دارو خوب شدید؟ خواهشا جواب بدید🥺💔

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞