2777
2789

خوانوده مادرم..پدرم..خواهرم..برادرم...خیلی دلسوز و مهربان هستند..ولییی...

همسرم تصمیم گرفته ک‌بریم شهرخودمون...و من ازچ نزدیک شدن به خوانواده م میترسم...بخاطر حرفاشون..قضاوتاشون..رقتاراشون... همینجوری هم هربار با مادرم یا خواهرم حرف تماسی میگیرم بعدش وحشتناک دلگیرمیشم...و پشیمون میشم...

دلم خیلی گرفته..

تصمیم گرفته؟؟؟؟ باید دوتایی تصمیم بگیرین

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچکس از خانواده یه آدم نزدیک تر نیست حتی همسر چون اونا خانواده ی تو هستن مطمئن باش هر کاری هم که کنی اونا باز هم دوستت دارن اما اگه نگی و بخوای فرار کنی بدتر دیگه نمیتونن بهت اعتماد کنن

عزیزم هیچکس از خانواده یه آدم نزدیک تر نیست حتی همسر چون اونا خانواده ی تو هستن مطمئن باش هر کاری هم ...

خیلی کنترل گرهستن..و دایم درحال دخالت..و جالبه همسرم اصلا ناراحت نمیشه...هنوز میگه میرم نزدیک خونه مامانت خونه میگیرم

چرااا عزیزم مگه مشکل داری  با خانوادت

دوست دارم مستقل باشم..خیلی بکن نکن دارن ...من هفت سال مستقل توشهرغریب زندگی کردم..آخرشم میگن نو عرضه زندگی جم کردن نداری...بجه هات مریضن..همش رنگشون زرده..بیاینجا..مشهد هیچ جان میتونی بری..بچه هات رنگ آفتاب و نمیبینن

اگ دلسوز و مهربون بودن هیچوقت دلتو نمی رنجوندن .‌.

می‌دونی..از دلسوزی بیش از حدشون..همش برام بکن نکن دارن...براهرچیزم نظردارن..و فکرمیکنن من نمی‌فهمم...و اوناهمش بهترین تصمیمومیگیرن برام..

یعنی چی کنترل گرشما که دیگه مجرد نیستی

من هنوز 150کیلومتر باهاشون فاصله دارم..اما از همین فاصله هم برام تعیین تکلیف میکنن...گاهی واقعا مجبور میشم انجام بدم.. بیشتر اوقات هم ک انجام نمی‌دم ولی اعصابم خراب میکنن