2777
2789

الان اونایی که رفتن پیششون وبچشون خوب شده نیاین حرف بزنین 

این دکتربی عقل داروهایی برای پسرمن تجویزکردکه بچم حتی دیگه نمیتونست راه بره دوهفته تموم اب وغذانخورد

قرص وامپول بتامتازون که برای یه ادم سن بالادوزکمشواستفاده میکنن اونم مواقع خیلی ضروری 

این دکتربرابچه ۷سالم داده بود۱۲ساعتی یکی بخوره 

قرص اموکسی کلاوبهش داده بودبعدهربازخوردن تاچندساعت استفراغ میکردبردم بیمارستان حالش که خیلی بدشددکتراگفتن دوباردیگ قرصومیخوردبچه میرفت کما😭توروخدامراقب باشین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پارسال ی دکتر رفتم تا گفتم یکم تپش قلب دارم برام سرترالین نوشت اونم ی باکس برا دختر ۱۸ ساله 

بردم پیش ی دکتر دیگه  ک اکوام داشتم گفت قلبت سالمه و مشکلیم نداری چرا بیخودی اینارو مصرف میکنی مگه چند سالته دیگه گفتم ی دکتر دیگه داده عصبی شد سعی کرد بروز نده 

بعضی دکترا ب جا مغز پهن ریختن تو سرشون 

منم پارسال ی دکتر رفتم تا گفتم یکم تپش قلب دارم برام سرترالین نوشت اونم ی باکس برا دختر ۱۸ ساله  ...

خاک توسرشون کنن 

بخدابعدچندروزپسرموبردم دکتردیگ کلییی دعوام کردگفت نوردبخورببینم زنده میمونی 😑

داروعوض کردفرداش خوب خوب شد

پسرم فقط یکم سرفه داشت داروهاروکه دادمش دلدردتب شدیداستفراغ سردردهمه چیزبخداگرفت

چ میدونم این دکتراحمق داده

قبل دارو دادن در موردش تحقیق کن 

همون استامینوفن ساده هم یک دوم میدن بتامتازون که کورتون خالصه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
قبل دارو دادن در موردش تحقیق کن  همون استامینوفن ساده هم یک دوم میدن بتامتازون که کورتون خالصه ...

من اصلاپسرم تب نداشت فقط یکم سرفه داشت چندبارم گفتم اقای دکتراین داروخوب نیست وایناگفت خیالت راحت باشه

آموکسی کااو داروی بدی هست. خیلی ها بهش حساسیت دارن. پسر خودم همه تنش تاول زد. چقدر عذاب کشیدیم بخاطر تجویز اشتباه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰