2777
2789

بچه ها 

شوهرم خیلی زود رنجه یعنی در حدی که ، میگم پاشو بهم کمک کن ظرفارو بشورم ، قیافه اش عوض میشه ...

اگه با حرف اش مخالفت کنم ناراحت میشه ...

فک می‌کنه عقل کله و همه چیز می‌دونه و هر چی هم می دونه درسته ( والا به شعور آدم توهین میشه )

دیگه می ترسم چیزی بهش بگم 

تازه یه اخلاق گند دیگه هم داره ، رو ناراحت شدن مامان و باباش خیلی حساسه حتی به قیمت ناراحت شدن من حتی به قیمت خراب شدن تربیت پسرمون 🙂

اینکه چطوری ۵ ساله باهاش سر کردم رو هم نمی دونم 

با این مرد چی کار کنم دیگه مغزم نمی کشه ... 

چطوری با این اخلاقا باید کنار اومد ؟ 

یه پسر ۹ ماهه هم دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین شوهر منه با ان تفاوت که سر خانواده ش حساس نیس به منو بچه حساسه فقط

۱۵ساله باهاش کنار اومدم اما ۳ساله که به شدت به همه کاراش واکنش نشون میددم

میشورم میزارم کنار و گاهی قهر میکنم

خیلی موثر بوده و خودشو حمع کرده و کمی بزرگ شده😐😐😐

تو که خود منی.منم واقعا موندم فقط بچه امه که بهم امید به زندگی میده.خانوادش هر حرف زشت و رکیکی به من یا پسرم بزنن اصلا ککش نمیگزه ولی کافیه من بگم مامان یا بابات چرا این حرف رو گفتم شب و روزم رو سیاه میکنه.بخدا کم آوردم منم...

مردهاي زورگو كه هنوز بندنافشونو از خانواده اشون جدا نكردن همه جا هستن ، همه به نحوي درگيريم ، راه حلي هم براي اصلاحشون نيست چون از اول توي سرشون كردن كه تو ايرادي نداري . زندگي باهاشون طاقت فرساست .

حالا که قهرو هست بشین یکبار باهش محکم حرف بزن ،قبلش هم طی کن که خودشو لوس نکنه و تو قیافهنره  . وظایف و نیازهاتون رو مشخص کن ،مثلا دو روز در هفته باید ظرف بشوری یا شام بپزی بدون قهر و دلخوری . فعلا هم در مورد خانوادش چیزی نگو و حساسش نکن اول اینجاشو درست کن تا مرحله بعد. فقط یک روز این کارا بکن که سر کیف باشه از اونروزا که حالش خوشه و دلخوری باهم ندارین 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭