2777
2789

خانما من اقدام به بارداری دارم 

چهار روز دیگه موعدمه 

از دو شب قبل خیلی سینه سمت چپم درد میکنه 

من قبلا هم سابقه بارداری داشتم ولی خب سقط شده اون موقع هم سینه هام حساس شده بود ولی الان بیشتر یه سینه ام درد میکنه فقط،

در حالت عادی اصلا سابقه درد سینه تو پریود نداشتم

ممکنه بخاطر بارداری باشه؟چرا فقط یک سینم درد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله احتمال داره، دیگه چه علائمی داری؟ ترشح و درد معده و..؟

اینکه فقط یه سینه درد میکنه خطرناک نیست؟

دوتاش چون حساس هست ولی یکیش دردناکه

ترشحم دارم معده درد ندارم 

تو بارداری قبلیمم فقط سینه هام درد میکرد وای دوتاش

اینکه فقط یه سینه درد میکنه خطرناک نیست؟ دوتاش چون حساس هست ولی یکیش دردناکه ترشحم دارم معده درد ن ...

نه خطرناک نیست، نگران نباش

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
بله منم سينه چپم بشدت درد ميكرد 

سینه سمت راست درد نداشت ؟

من فقط سینه سمت چپم دردناک و حساسه 

سینه راست اصلا درد نمیکنه

بیبی چک‌ولی دیروز زدم منفی شد چهار روز تا موعدم مونده

سینه سمت راست درد نداشت ؟ من فقط سینه سمت چپم دردناک و حساسه  سینه راست اصلا درد نمیکنه بیبی ...

دقيقا منم 

همين تايم زدمو منفي بود مطمئنم بارداري 

خبر بده بهم حتما

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
دقيقا منم  همين تايم زدمو منفي بود مطمئنم بارداري  خبر بده بهم حتما

بعد کی زدی مثبت شد؟

گلم انشالله به سلامتی و شادی به دنیا بیاری نی نی خوشگلتون واسه جفتتون از خدا خوشی و سلامتی خواستم 

دعا کن منم تستم مثبت بشه 

بعد کی زدی مثبت شد؟ گلم انشالله به سلامتی و شادی به دنیا بیاری نی نی خوشگلتون واسه جفتتون از خدا خو ...

يك روز بعد موعد و چهار روز بعد ازمايشم مثبت با بتاي٥٥٧

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بعد کی زدی مثبت شد؟ گلم انشالله به سلامتی و شادی به دنیا بیاری نی نی خوشگلتون واسه جفتتون از خدا خو ...

ممنونم انشالله 

من هيچ وقت تو پريوديمم درد سينه نميشدم اما سينه چپم به حدي درد ميكرد و حساس بود كه نميتونستم رو دست چپم بخابم يا رو شكم كه به تشك نخوره مني كه سونين نميبستم سوتين ميبستم نكنه دردش كم بشه

يك روز بعد موعد و چهار روز بعد ازمايشم مثبت با بتاي٥٥٧

انشالله به سلامتی دنیا بیاد واسم دعا کن این ماه باردار باشم من خیلی دلم بچه میخواد چند ماه پیش حامله بودم ولی قسمتم نبود قلبش یهو نزد مجبور شدم کورتاژ کنم خیلی دلم شکست 

انشالله به سلامتی دنیا بیاد واسم دعا کن این ماه باردار باشم من خیلی دلم بچه میخواد چند ماه پیش حامله ...

انشالله چشم لايق باشم حتما الانم برات صلوات ميفرستم🤗

ممنونم انشالله  من هيچ وقت تو پريوديمم درد سينه نميشدم اما سينه چپم به حدي درد ميكرد و حساس بو ...

منم دقیقا همینطورم اصلا سابقه درد سینه برای پریود ندارم ولی الان یه جوری سینه چپم درد میکنه که واقعا اذیتم

منم دقیقا همینطورم اصلا سابقه درد سینه برای پریود ندارم ولی الان یه جوری سینه چپم درد میکنه که واقعا ...

خيره انشالله بيشتر اينروزا مراقب خودت باش