2777
2789
عنوان

آی وی اف با بیمه نیروهای مسلح

393 بازدید | 25 پست

سلام،میخواستم ببینم اگه یوقت بخایم آی وی اف کنیم هزینه آی وی اف تو کلینیکی ک طرف قرار داد نیست با بیمه نیروهای مسلح چطوریه؟بعدا پرونده مهر خورده رو ببریم بیمه پولمونو پس میده یا نه؟چون میگن بهتون برگه میدیم برای بردن به بیمه ممنون میشم راهنماییم کنید

وقتی طرف قرارداد نیس اصلا آزاد حساب میکنه 😐 شنیدم با بیمه سلامت ۹۰ درصد رو جدیدا پوشش میدن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی طرف قرارداد نیس اصلا آزاد حساب میکنه 😐 شنیدم با بیمه سلامت ۹۰ درصد رو جدیدا پوشش میدن

الکی شعار میدن

من پارسال پرسیدم از بیمه کل، گفت خودتون هزینه رو میدین بین ۳۰ تا ۷۰ درصد که بستگی به خیلی چیزا داره پس میدیم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بیمه نیروهای مسلح هم تو جاهایی ک طرف قرارداد هستن صددرصدشو پوشش میدن ولی جایی ک من میرم خصوصیه ولی گفت فاکتور میدیم ببرید یه قسمتیشو میدن نمیدونم چقد درست باشه این حرف

الکی شعار میدن من پارسال پرسیدم از بیمه کل، گفت خودتون هزینه رو میدین بین ۳۰ تا ۷۰ درصد که بستگی به ...

من دوماه پسش از اخبار شنیدم مثل اینکه برای حمایت از خانواده و افزایش جمعیت این طرحو گذاشتن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ببخشید مثلا چند درصدشو؟

ببین مثلا هزینه دندون پزشکی برای پسرم هشتصدتومن شد بیمه حدود سیصد سیصد وپنجاه روبرمیگردونه حالابایدشمابرین بیمه سوال کنین چون هزینه های ای وی اف سنگین تره قبول میکنن یا نه من الان خودم پسرم نزدیک بیست تومن دندوناش هزینه داره نمیدونم چی کارخواهدشد

بیمه نیروهای مسلح هم تو جاهایی ک طرف قرارداد هستن صددرصدشو پوشش میدن ولی جایی ک من میرم خصوصیه ولی گ ...

آها اون ندلی آره ولی شما باید پولو بدی بعد یه درصدیشو بهت پس میدن که بدو بدو زیاد داره ممکنه چندماه هم طول بکشه اونم همه رو نمیدن یه بخشیشو داییم اینا یه دکتر رفتن ۲۵۰ ویزیت آزاد گرفت گفت فاکتور ببرم پولمو بدن بعد ۳ماه ۱۰۰ تومن دادن بهش

من چند روز پیش رفتم سنوگرافی‌ دفترچم‌ نیرو مسلح‌  بعد گفتن قرار داد نداریم آزاد حساب کردن ۵۰۰ ...

خود دکتر همون کلینیک باید بنویسه برات

من چند روز پیش رفتم سنوگرافی‌ دفترچم‌ نیرو مسلح‌  بعد گفتن قرار داد نداریم آزاد حساب کردن ۵۰۰ ...

عزیزم برای منم اینجوری شد دستور پزشک تو دفترچه و فاکتور پرداخت رو ببرید بیمه بیشترشو پس میده