2777
2789
عنوان

درمان روماتیسم با طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 19823 بازدید | 45 پست
در کناررش مکملهای کلسیم بخور
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😙😙
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
برای کبدم ضرر داره
الان بعد از سالها مصرف کورتون مادر من کلیه هاشون به شدت کم کار شده و دکتر گفته علتش مصرف کورتون بوده
مردم را ب خاطر ناامید کردنت مقصر ندان ...... خودت را نکوهش کن ک بیش از حد از آنها تــــوقــــع داری.....
خواهر من هم ۲۶سالش هست و متاسفانه رماتیسم گرفته.اونم کورتون میخوره.اما این روزا خیلی درد داره.میخوایم ببریمش طب سنتی
دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
درمان سنتی داره اونم فقطططط باید گرمی بخوری و لب به سردی نزنی!پماد زنجفیل و روغن کنجد هم خوبه! مامان منم خیلی وقته روماتیسم داره ولی به خاطر وضعیت معدش نمیتونه گرمی بخوره!
کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
بچه ها میشه علائم اولیه شو بگید من برای هموروئید رفتم پیش متخصص داخلی از مشکلاتم گفتم که صبحا بدنم خشکه وقتی ازخواب پامیشم پای راستم ساقش درد میکنه مداوم طوری که کوچکترین ضربه ای حالمو بد میکنه و اینکه کف پاهامو به سختی زمین میزارم البته تا یکساعت بعد از بیدارشدن ازخواب یا نشستن طولانی دکتر احتمال به روماتیسم داد یه آزمایشی برام نوشت دادم گفت مشکوکه ولی چون تخصص من نیس برو پیش روماتولوژیست که باردارشدم ناخواسته و درگیراون اصلا فرصت نکردم تا الان برم میشه بگید شماهم این علائمو داشتید یا واسه من چیز دیگه ای هس البته اینم بگم این پادردا از زایمان قبلیم مونده تازه میخواستم برم درمان که باردارشدم به نظرروماتیسمه؟گاهی هم پام لگ میزنه البته خیلی کم