2777
2789

دخترم سه سال و ده ماهشه.من دکتر بردم تبش رو با بروفن و استامینوفن و شیاف به سختی دارم کنترل میکنم. دکتر پلارژین داد قطره بینی مومتازون شربت کوفکس قرص جوشان...من دخترم آسم داره طفلک خفه شد از سرفه شما چی میدین به بچه هاتون؟ از لحاظ خوراکی چی؟ من واقعا داغونم چون خودمم از دخترم گرفتم. لعنت به اونایی که بچه مریضشون رو‌ میفرستن مهد و مدرسه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهرید؟ اگر نزدیکید که براتون دستگاه اکسیژن بیارم اگر خودتون ندارید. یا بیمارستان اگر مشکل تنفسی باشه بهش دستگاه اکسیژن وصل می‌کنن، من خانواده‌م گرفتن و دو هفته دستگاه گذاشتیم براشون 

خیلی ویروس بدی بود ما هم درگیر شدیم پسرم ۳ سالشه ۴ روز تب داشت همش استامینوفن دادم برای تب با آنتی بیوتیک و پلاژن من روزی چند بار آویشن و عناب دم میکردم با عسل میدادم بهشون و سوپ درست میکردم دخترم کلاس اوله از مدرسه گرفت منم خودم خیلی حالم بد شد سرم لازم شدم بخدا بعضی والدین عقل ندارن بچه مریض میفرستن مدرسه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
کدوم شهرید؟ اگر نزدیکید که براتون دستگاه اکسیژن بیارم اگر خودتون ندارید. یا بیمارستان اگر مشکل تنفسی ...

من تهرانم عزیزم این چند روز همش دکتر و بیمارستان بودم یعنی خفه شد از سرفه حتی داروهای آسمش هم جواب نمیده

خیلی ویروس بدی بود ما هم درگیر شدیم پسرم ۳ سالشه ۴ روز تب داشت همش استامینوفن دادم برای تب با آنتی ب ...

خدا لعنتشون کنه واسه دو ساعت راحتی خودشون بچه مریض و بدون ماسک میفرستن مدرسه .. منم درگیرم سرم زدم ولی هنوز خوب نشدم بدتر اینکه از دخترمم باید مواظبت کنم

من تهرانم عزیزم این چند روز همش دکتر و بیمارستان بودم یعنی خفه شد از سرفه حتی داروهای آسمش هم جواب ن ...

چه بد تهران نیستم عزیزم. یا دستگاه اکسیژن براش اجاره کنید یا ببریدش بیمارستان چون آسم هم داره خیلی سنگین‌تره براش. امیدوارم زودتر خوب شه عزیزم

سلام عزیزم من امروز تاپیک ت خوندم مادرت شاهچراغ بود رفتم سرمزارشون براشون فاتحه فرستادم. همیشه میرم ...

سلام عزیززززززم الهی هرچی از خدا میخای بهت بده. دستت درد نکنه . هم دل من هم دل مادرم و شاد کردی چون من توی غربتم. الهی خدا مادرت و برات حفظ کنه. وای خدا چند روز بود که بی تاب مادرم بودم چقدر این پیام شما به من آرامش داد. خدا خیرتون بده نمیدونم چه جوری تشکر کنم. اسم من الهام هست. تورو خدا هروقت رفتین پیش مامانم بگید برای الهام خیلی دعا کنن. سلام من م به مامانم برسونم. زیارتتون قبول 🌹❤️

سلام عزیزم من امروز تاپیک ت خوندم مادرت شاهچراغ بود رفتم سرمزارشون براشون فاتحه فرستادم. همیشه میرم ...

اگه زحمتتون نیست عکسش رو برام بفرستین خیلی دلم تنگه