2777
2789
عنوان

میگما قضیه چیه یارانه و کالابرگ واریز نشده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15339 بازدید | 61 پست
سلام خبری نشدی کی کلابرگ شارژ میشه؟ 

سلام نه هنوز

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از ما کالابرگ شارژ شده 😍

سلام ببخشید شما هربار ی قیمت مشخص کالابرگتون شارژ میشه؟

یارانه ما1168تومن 

شهریور کالابرگمون1630بود

مهر کالابرگمون1445بود

ابان کالابرگمون1525.

چرا هربار ی قیمت مشخص شارژ نمیشه؟

دوستان دیگه هم اگر اطلاعی دارن لطفا بفرماییند.

.😊😊😊

سلام ببخشید شما هربار ی قیمت مشخص کالابرگتون شارژ میشه؟ یارانه ما1168تومن  شهریور کالابرگمون1 ...

سلام از ما اینجوری نیست هرماه نفری 400 و نفری 200 از کالابرگ خریدکنم نفری 120 بیشتر شارژ میشه از ما اینجوری

سلام از ما اینجوری نیست هرماه نفری 400 و نفری 200 از کالابرگ خریدکنم نفری 120 بیشتر شارژ میشه از ما ...

از بازار برنابه شبکه شما دانلودکن شماره کسی یارانه میاد بزن برو تو برنامه بعد کد ملیش هرچی میخاهد پره کن نشون میدی اعتبار کالابرگ چه جوری  از ما شبکه شما دارم

از بازار برنابه شبکه شما دانلودکن شماره کسی یارانه میاد بزن برو تو برنامه بعد کد ملیش هرچی میخاهد پر ...

منم نصب کردم برنامه شما .اما نمیدونم چرا اینجوریه.

شما کل شارژ کالابرگتون استفاده میکنین؟یانصفش؟

.😊😊😊