2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید مردم از این دنیا نا امید بشن. فعلا که اغلب سفت چسبیدن بهش

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
 مگه نمیگن جامعه رو به بدی بره ظهور نزدیک میشه پس چرا نمیاد

مشکل همینه که همه میگن باید جامعه رو به بدی بره در حالی که برعکس باید انقدر خوب باشیم که لیاقت ظهور و داشته باشیم و فعلا لایقش نیستیم   

مگه نمیگن جامعه رو به بدی بره ظهور نزدیک میشه پس چرا نمیاد

دلایل باید کنار هم جمع باشه

کدوممون پشت اقاییم..اقا بیاد باکدوم یارو سرباز واقعی؟ماباید بخایم اقابیاد یانه؟

۳۱۳ نفر تاالان کامل شدن؟

دلایل باید کنار هم جمع باشه کدوممون پشت اقاییم..اقا بیاد باکدوم یارو سرباز واقعی؟ماباید بخایم اق ...

اینجوری پیش بره تا قرن ها نمیاد

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
چرا ناامید . حالا چه اشکالی داره مردم خوشحال باشن وایشون بیاد 

چون باز خوشی میزنه زیر دلشون... وقتی از دست حکام این دنیا نا امید شدن ک کاری از دستشون بر نمیاد و فقط اونه که میتونه اوضاع دنیارو تغییر بده..

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...