2777
2789

سلام رفقا،امروز باید چندتا نمونه از پیگیری های حضرت مهدی (عج)  که در زندگی خودتون انجام داده بنویسم

اگه جایی حسش کردید.،اگه جایی صداش زدید و جواب داده،اگه جایی بوده نیازتون رو برطرف کرده،اگه جایی به دادتون رسیده،و سوالهای مشابه این لطفا حتما بنویسید،

اگه راضی باشید امروز که میخام نوشته هاتون رو بخونم با نام کاربریتون میخونم❤️

همیشه بجای درخواست حاجتم از خدا واسه ظهور امام زمان دعای فرج میخوندم و میخونم.هرجا ک میرفتم کربلا مشهد سرنماز واجب وووو...

همین باعث شد حاجت شخصی خودم اجابت بشه و بعد بیست و چند سال نازایی باردار بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرروز که میگذره فقط میگم یا مهدی دیگه چه اتفاقی باید بیافته تا بیای؟خسته شدیم.ازاین بدترهم میشه؟ج ...

خوب تا حالا شده کسی رو دیده باشی یا شنیده باشی که حضرت کمکشون کرده باشه؟

همیشه بجای درخواست حاجتم از خدا واسه ظهور امام زمان دعای فرج میخوندم و میخونم.هرجا ک میرفتم کربلا مش ...

چقدر زیبا😍😍اگه بازم چیزی به ذهنت میرسه در مورد کارهایی که برای خودت یا دیگران انجام داده باشه میشه برام بنویسی؟

تو راه کربلا از همسفری ها م جدا شده بودم امام زمان رو صدا زدم کمکم کردن و همون لحظه خواهرم رو دیدم ک ...

ای خدا😍😍خوش بحالتون 

صدای تو رو جواب داده

بازم اگه‌چیزی هست برام بنویس عزیزم

چقدر زیبا😍😍اگه بازم چیزی به ذهنت میرسه در مورد کارهایی که برای خودت یا دیگران انجام داده باشه میشه ...

پدرمادرم سفرحج ازهم جداشده بودن.پدرم  از امام زمان میخاد کمک کنه مادرمو پیداش کنه.گفت دیدم یه مرد عبایی بافلان مشخصات از سمت کعبه جمعیتو شکافت و اومد کنارم تواون جمعیت فارسی حرف زد و گفت مشکلت چیه.بابامم مشکلشومیگه.بعد اون آقا میگه برو کنار فلان ستون خانمت اونجاس. و میگه حین رفتن برگشتم دیدم نیستش،گفت رفتم دیدم مامانم اونجا بوده.بعد دوهزاریش میفته که ایشون حضرت ولی عصربودن

به چند دلیل و نشانه

یکیش تواون جمعیت ک ازهمه زبانن .فارسی حرفزده دقیقا ب زبان بابام

دومیش ازکجا میدونسته بابام یه مشکل واسش پیش اومده

سومیش از سمت کعبه مستقیم اومده

چهارمیش غیب شدنش