2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی 😭😫😫😫

1414 بازدید | 43 پست

بچه ها رفتم تاپیک عوارض قرص اورژانسی رو خوندم دارم از استرس میمیرم .راسته که باعث نازایی میشه ؟؟؟من ۴ بار خوردم دوتا آخری رو به فاصله دو هفته از هم خوردم تقریبا میشه گفت ۴ تاش تو یک سال ۲۰ روز دیگه میشه یک سال .چه خاکی بریزم تو سرم دارم میمیرم از استرس 

شک داشتم .یکی میگفت ۷ بار تو سال خورده نازا شده و پریودیش عقب افتاده دارم میمیرم از ترس یعنی دیگه شک هم داشته باشم نمی‌خورم 😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم شیش ماه یکی میتونی بخوری . هیچی دیگه نخور از کاندوم استفاده کن 

ینی امکانش هست با این ۴ تا کوفتی نابارور بشم 

همون روش استفاده میکنم پاره شد اون دوتا اولی رو هم از سر ترس چون بار اولم بود الکی الکی خوردم 

بله عوارض زیاد داره 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ینی امکانش هست با این ۴ تا کوفتی نابارور بشم  همون روش استفاده میکنم پاره شد اون دوتا اولی رو ...

عوارض داره ولی نه دیگه با ۴ تا نازا نمیشی ولی بدنت به مشکل میخوره دیگه نخور تا مدتی 

سلامتی و خوشبختی دخترم

نترس تا یکسال باردار نمیشی بعدش میشی

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
اووووو من عقد بودم انقد خرابکاری میشد میخوردم که حسابش در رفته از دستم این حرفای نازایی اینا الکی فق ...

جدی ؟؟؟؟؟؟خب خداروشکرر آخه برا ی بنده خدا تو سایت میگفت نازایی شده چقدر کامنتت آرومم کرد مرسی 

میدونم😭نازایی هم جزوشه؟؟ببنید مم به فاصله دو هفته از اون قرص این یکی رو خوردم امکان بارداری هست؟؟؟؟

نازایی ام بله 

هورمون و همه چی زن رو بهم میزند نباید زیاد بخوری کلا 

نه دیگه احتمالش کمه 

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚