2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست وکیل باش؟

124 بازدید | 16 پست

سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوالی داشتم من پارسال یه خونه دوطبقه خریدم که هنگام خرید صاحبخونه بهم نگفت که طبقه ی بالا دارای مستاجرعه که قولنامه داره ایشون گفتن مستاجر هرموقع شما بخواهید تخلیه میکن که توقولنامه ای که نوشتیم قرارشدتا۲۰تیر جفت خونه هاروتحویل دهدکه بعدش فهمیدیم مستاجر قرارداد داره تابهمن ماه شکایت کردیم که خونه روتحویل بده یاجریمه بده چون توقولنامه ی ما نوشته بابت هر یه روز تاخیر مجبوربه پرداخت جریمه است که دادگاه کلا این درخواست رو رد کرد وقاضی گفتن که نیازبه این کارنیست وسرقرارداد مستاجر تخلیه میکن جریمه نگیرین و ازاین حرفا

الان مستاجر زنگ زده که پولمو بدین خونه رو تخلیه کنم آیا پول راباید به حساب مستاجر بدیم یا صاحبخونه بخاطر این که صاحبخونه ی قبلی باایشون قرارداد داره وما باصاحبخونه؟

سندخونه هم یه هفته بعد ازقولنامه زده شده الان باید چیکارکنیم؟

من وکیل نیستم ولی خونه رو که میخواستید بخرید ازمبلغ پول خونه بابت مستاجر کم کردن یانه اگه کم کردن که باید بقیه پول خونه رو بدین به مستاجر و اگه هم کم نکردن بدید به صاحبخانه در هر حال اگه میخواین پول رو بدید به نظرم بابد توی همون بنگاه معاملاتی که قولنامه کردید ودر حضور شاهد پول رو بدید و هر دوهم باشند هم صاحبخانه هم مستاجر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول باید به حساب خود صاحب خانه یا مالک ریخته شود 

شما کاری به مستأجر ندارید 

بنگاه هم کشک است، الکی پیش بنگاه نروید و یه پول الکی به بنگاه بدهید 

به رأی هم با استدلال درست می تونید اعتراض بزنید 

و البته باید قول نامه به اصطلاح شما یا مبایع نامه خوانده شود. 

من وکیل نیستم ولی خونه رو که میخواستید بخرید ازمبلغ پول خونه بابت مستاجر کم کردن یانه اگه کم کردن که ...

کم کردن بابت مستاجر ولی الان به صاحبخونه میگیم بیا نمیاد چیکارکنیم داره اذیت میکن ازطرفی مستاجر میخواد بارکنه پولشومیخواد ومنم خونه امو میخوام 

پول باید به حساب خود صاحب خانه یا مالک ریخته شود  شما کاری به مستأجر ندارید  بنگاه هم ...

پول بدم به صاحبخونه اگه به مستاجر نده چی؟اونوقت مستاجر همو تخلیه نمیکن بعدش منم چیکارکنم من خونه امومیخوام صاحبخونه باید۲۰تیر تحویلم میداد ولی الان هیچی به هیچی 

پول بدم به صاحبخونه اگه به مستاجر نده چی؟اونوقت مستاجر همو تخلیه نمیکن بعدش منم چیکارکنم من خونه امو ...

از لحاظ قانونی شما باید هم از مالک هم از مستأجر شکایت کنید 

هم ملک را می گیرید هم خسارت می گیرید 

امّا قبلش با هر دو صحبت کنید که با زبان خوش و بدون این که کار را به دادگستری و قانون بکشید ملک را تحویل شما بدهند 

البته باید قول نامه و مدارک پرونده شما به دقت خوانده شود و این که یک وکیل کارکشته و باتجربه و باسواد این روال قانونی شما را پیگیری کند و نه هر وکیلی و نه خودتان. 

ولی پول حتماً باید به حساب خودِ خود مالک ریخته شود ( اگر به حساب مستأجر یا کس دیگر بریزید، مالک یا همان به قول شما صاحب خانه میگه من بقیه پولم را دریافت نکردم و شما به دردسر خواهید افتاد ) 

در واقع در این مسیر و در این اتفاق بهتر است شما مسیر قانونی را جلو بروید 

باید بری دادگستری، دادگاه حقوقی 

یا

بری یکی از دفاتر قضایی ( دفتر الکترونیک قضایی ) 

دادخواست الزام مالک به تخلیه و تسلیم مبیع را بدهی 

البته مدارک اعم از کارت شناسایی و قول نامه و رسیدهای وجه واریزی را هم فتوکپی اش را ضمیمه خواسته ات می کنی 

البته قبلش به صاحب خانه هشدار شکایت را می دهی که سریع تر ملک را تخلیه شده باید تحویلت بدهی 

و در مراحل بعد از مستأجر هم میتونی شکایت کنی 

و بعد هم خسارات دادرسی و رفت و آمد و غیره را ازشون طلب کنی 

باید بری دادگستری، دادگاه حقوقی  یا بری یکی از دفاتر قضایی ( دفتر الکترونیک قضایی )  دا ...

من شکایت کردم ولی شکایتم برای جریمه به جایی نرسید وقاری گفت اهل خسارت گرفتن نباشین وشمادیگه بامالک قبلی هیچ کاری ندارین ومستاجر هم موظف سرتاریخ قراردادش تخلیه کنه وپولشوبگیره الان من موندم به حرف قاضی گوش کنم بعد دردسر نشه برام

من شکایت کردم ولی شکایتم برای جریمه به جایی نرسید وقاری گفت اهل خسارت گرفتن نباشین وشمادیگه بامالک ق ...

قاضی زر زده  برای راحتی خودش یه حرف مفت زده 

ممکن طرح دعوای شما و دفاع شما درست نبوده 

باید پرونده مطالعه شود 

نمیدونم بخدافعلا که قاضی حکم به رد درخواست جریمه داده 

بازپرسان و قاضی ها برای راحتی خودشان اکثر دعواها را رد می کنند 

باید دفاع قانونی و باصلابتی در دادگاه انجام داد که قاضی جرأت بی قانونی رأی دادن را نداشته باشد